Ayazsmommy Elzmvld canım bende Elis düşünüyordum sağolsun bir arkadaş anlamının ne olduğunu incelememi istedi inceledim ve koyulması caiz olmayan isimlerdenmiş 😏
Sevil_mavi 4503105 Bizde Mavi düşünüyoruz ama yanına bir isim daha düşünüyoruz uyumlu isim bulmak zor siz yanına isim koyacak mısınız?
Ayseguldt Nazli_brkcn1 ben eski isimlere bayılıyorum zeynep zehra elif amine rukye elizanda çok güzel
SeymaK Nazli_brkcn1 Simay Ela Nehir Enda Meva Asya Gökçe Armin Gülce Göksu Zehra Nilda Lidya Betül Bilge
Ebruliiim Nazli_brkcn1 benim de kızım olucak nasipse eylül sare , meryem sare , zeynep hüma diye düşündük gülce meva da karar kıldık sonunda çok şükür ☺
eerem Nazli_brkcn1 ben kızım okursa zeynep tuana koyacağım anlamı size güzel ve özel gelen bir isim seçin bence 🥰
Bikbikim Nazli_brkcn1 banada Allah nasip ederde bu ay hamile olursam kızım olursa umay yada zümra koymayı düşünüyorum bana dua eder misin bu ay o güzrl haberi alayım sağlıcakla inşallah 🙈
Anneyim11 Nazli_brkcn1 erva ismi cok güzel ben koymayı cok istedm ama esimle anlasamadk anlamı da cok güzel 🙏🏻