Nazli_brkcn1 Arkadaşlar 2 buçuk ay sonra ay parçam dünyaya geliyor inşallah ama hala bı kız ismi bulamadım ve ilk çocuğum . Yardımınıza ihtiyacım var güzel anneler ❤️❤️ Sizler hangi isimleri düşünüyorsunuz?
058elf Nazli_brkcn1 bizimde inşallah 2,5 ayımız kaldı sayılır 🤩 Elif Meva koyacaz biz minnoşumuzun adını 😌
karayakaydan Nazli_brkcn1 bizim minnosun adi imge Simay olacak.. Diger alternatifler de Ela, öyku, duru, Beliz, Elcin, sevde, ama en son kura cektik isin icinden cikamayinca 😊😊
Asya29_aslnyrk Asyaayaz1 kendi ismim diye demiyorum ama gerçekten çok güzel bir isim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah’ım ❤️🌺
kuselcin karayakaydan benim adım elçin benim adımıda kura da çekmişler ailem ben kızışımın adı melek derin koyucam melek kaynanamın ismine yakın bi isim olsun diye derin de ben kendim istedim 🙈
Leylak1626 Nazli_brkcn1 eğer ay parçam diye seviyorsanız “Aydan” güzel isim olabilir ☺️ güzelliğini aydan almış demek
Aslhn8992 Nazli_brkcn1 kız ismi bulmak çok zor sanki ya bizim cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa ne koyarım diye kara kara düşünüyorum 😀
Zdk Aslhn8992 aynen. Bize ilk erkek demişlerdi o saniye ismini bulmuştuk. Kız dediler sonra düşün düşün Allahım çok zormuş bulması 😀🤣
Umfa Aslhn8992 Aynen bende cinsiyet belli olmadan kız olursa ne koycam diyodum ve bı prensesimiz olacak daha ismi belli değil 😄
Badeninannesii Aslhn8992 Bizde öyle cinsiyetti belli digil 19+0 olduk erkek olursa netiz ama kızı bulamıyoz😓😭
Emineemre_29 Aslhn8992 aynen bende aynı durumdayım dogumum eylüle denk geliyor diyorum acaba eylulmu katsam kız olursa
B-syhn Nazli_brkcn1 ahsen güzel bir isim kız için bende kız olursa bu ismi düşünüyorum. Lina olabilir inci olabilir
Dlrzh B-syhn bende Ahsen düşündüm de yanına isim bulamadım ilk kızımın adı Zeynep hafsa ikinci ne olsun bilmiyorum 🤦🏻♀️😄😄 gerçi daha cinsiyeti belli değil 😄
Ahsen55 B-syhn Kahvelim_ Benim adım Ahsen.. Ben de kızımın adını Neva koymayı düşünüyorum☺️ Cinsiyeti tam kesinleşmedi ama kız gibi dedi doktorumuz 🤗
_hasret- 2yavruuannesi bizde Berra koycaz inslaalh💕yanliz ismi degistirmis peygamber efendimiz zeynep ismiyle arastirdinizmi acaba nir sorun olurmu