Anneadayimm neden belli olmadı acaba çatı muayenesi yaptılarmı
Doğumunu bekliyenler👍💕👶🏻Gelin sohbete
Melikezey karında taş gibi sertleşme oluyor mu peki bazen o bıçak saplanması hissi bende de oluyor ama kasıkta değil alt tarafta 🤔
Meryemervee genelde alt taraftada oluyor sertleşmede oluyor karında bebek kendini doğuma hazırlıyomuş o şekilde
Melikezey Amin inşallah dua edin 🤲🏻
Nzliya yapıldı da orda düzeyde 40 haftaya kadar bekleyelim gelmezse sezeryan dedi doktor
Melikezey yapıldı da orda düzeyde 40 haftaya kadar bekleyelim gelmezse sezeryan dedi doktor
- Düzenlendi
Yagmur_C hadi ya benim doktorum pek bir sey demiyor tam tersi 40′a kadar bekletmeye çalışıyor benim erken doğum riskim de vardı şimdi doğası kaçtı cocugumun 😂 yok canım nişan ve ya su belirtisi yok, Salı günü çatı muayenesi olucam işte bekliyorum bakalım keşke muayeneye kalmadan doğsa 🤣
@Gokceemrah cinsiyet ne canım 🤗
Ecem1619 inşallah hepimizinnki
Melikezey 35+2 oldum son günler geçmiyor🥺
Melikezey amin inşaallah evet vakit var daha biraz ama böyle her an bir belirti bekliyoruz ya ondan günler de geçmiyor 🙂🙂
Melikezey sizinde hayırla sağlıkla gelsin inşaallah ♥️
haktastemel amin inş hayırlısyla evlatlarımız gelsin sıkıntısız
37+2 bacaklarımda kasıklarımda sancı var saatlerdir geçmeyen bi ara uyumuşum mesela kalktım yine başladı. İlk gebeliğim benimde düzenli değil ama kanala indi muhtemelen hissediyorum bakalım iki gündür uykumdan uyandırıyor bide hayırlısııı 🙏🏼
Dakss son zamanlarda çok ağrı oluyor o şekilde kasık ve bacaklarda bebek aşağa baskı yaptıkca rabbim kolaylık versin inş
1Nihal hayırlısıyla inş elinize almayı nasip etsin rabbim
Melikezey 15 gun kaldi 😍😍