Melikezey haktastemel biraz daha zaman var sanırım ben ilk gebeliğimi 39+5 te yapmıştım sizinde hayırla gelsinn inş
haktastemel Melikezey amin inşaallah evet vakit var daha biraz ama böyle her an bir belirti bekliyoruz ya ondan günler de geçmiyor 🙂🙂
Melikezey guleryangel merhaba rabbimin izniyle evladınızı kucağınıza alın inş iki hafta kalmış hamd olsunki erken doğum değil stres yapmayın inş dualarımız sizinle
Melikezey zefda cnm çok beklemekte iyi değil bence benim kızım karnımda kakasını yapmıştı ilk gebeliğimde
Anneadayimm Melikezey bizimde son 13 gün kaldı bugün kontrol vardı hala sezeryan mı normal mi belli değil çok heyecanlıyım ilk doğum 🙈
Meryemervee Melikezey ya bu kasılmalar nasıl oluyor biraz tarif eder misiniz ? Ve ne zamandan itibaren başlıyor?
Melikezey Meryemervee bıçak batması gibi oluyor kasıklarda ama herkesin farklı olabilir mesala benim şuan kanalda kasıklarımda ağrı var ama sancılar düzenli değil
Meryemervee Melikezey karında taş gibi sertleşme oluyor mu peki bazen o bıçak saplanması hissi bende de oluyor ama kasıkta değil alt tarafta 🤔
Anneadayimm Melikezey yapıldı da orda düzeyde 40 haftaya kadar bekleyelim gelmezse sezeryan dedi doktor
Melikezey Meryemervee genelde alt taraftada oluyor sertleşmede oluyor karında bebek kendini doğuma hazırlıyomuş o şekilde