babymam0304 35 haftadayim Doktorum artii tansiyonu takip etmek gerekiyor dedi. Eve bi tane tansiyon aleti almak istiyorum. Kullanan anneler var mı. Önerilerinizi bekliyorum
NilayRuya babymam0304 https://www.hepsiburada.com/omron-m2-hem-7121-e-intellisense-hafizali-koldan-tansiyon-aleti-p-HBV00000R37K8?magaza=karmasaglik kesinlikle bu kızlar
Eda115354 babymam0304 galena manuel tansiyon aleti kullanıyorum gayet iyi de zaten evde vardı arada bakıyorum başım ağrıyınca falan ileride şart tabi
Hayla34 babymam0304 frelly kullanıyorum doktorumdakinin aynısı sorup almıştım. Ayrıca omron da çok iyi ama frelly biraz daha uygun omron a göre
minikprensesimmm Benimki nimo gitti gidiyordan aldı eşim doktor takip yap dedi diye memnunun ölçümleri doğru
rukiss34 Comford plus kullanıyorum bende yaklaşık 2 aydır memnunum. Koldan ölçüm yapıyor. Bilekten olanların tam olarak doğru ölçmediğini söylemişlerdi. Bunu aldık.
NilayRuya Gigy aynen canım bende çok memnunum çok doğru ölçümler yapıyor zaten hep koldan ölcmeli tavsiye ediyorlar
egemommm NilayRuya eşim bazen doğru değil diyo sana doktorların kullandğndan alayım diyo😂 doğuracam hâlâ alacak😀😀
egemommm NilayRuya doğrudur valla benim eşim fazla pimpirikli sadece 😂😂 bazen çarpıntım var çıkıyor o zaman evham yapıyor
NilayRuya egemommm ahahahahaha 😁😁 yok yok yanlış olcmuyor ben güveniyorum tansiyon aletime😁 benim eşim de aksine rahat ama fazla evham da iyi değil kendimden biliyorum 😁