Feride21 Tüp bebekle hamile kalan anneler tecrübelerinizi paylaşır misin bende tüp bebekle hamile kaldım çok şükür daha çok yeniyiz 5+2 yiz tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim 😊
Homeless20 Feride21 37+2 yiz bizde sona geldik şükür ki 🙏 ilaçlarını iğnelerini düzenli kullan canım. Günde 1 muz, 1 avuç ceviz,1 şişe sade maden suyu,1 bardak süt iç kuzum
World Feride21 37+1 iz bizde 😍 ilk günler mutlaka dinlenin sağlıklı ve lif li beslenin. Allah kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
dugmeninannesiii Feride21 bizde 27 haftalık olduk çok şükür canım 💙🙏🏻 Aman bişi olmaz deyip işgüç yapma ne olur ne olmaz önce tevekkül demişler. Hergün ceviz ye 3 tane fazlası karaciğerde yağlanma yapar. Sabahları uyanınca keçiboynuzu pekmezi yedim sonra iki tane kuru kayısı yiyip bol su içtim kabız olmamaya özen göster. Günde bi tane meyve ye canın hangisini isterse yatmadan mutlaka bir bardak süt iç . Ben öyle yaptım. Hayırlısıyla kucağına al inşallah canım 💙
BaharBA Homeless20 bn hc yapamaiyorum yaa ole rast qeke besleniom aksam yemeqi hc et turu hic cewz falanda yiyemiom 20haftaliqiz suan bide😔o kadr uzuluyorum.ki
Feride21 Homeless20 doktorum gazlı içecekleri şuan yasakladı maden suyu içmiyorum henüz ilk muaneye gitmedik ayın 26 sinda doktorum çağırdı
Homeless20 BaharBA ben elimden geldiğince aksatmıyorum canım sende dikkat et.. et balık tavuk ağacı çıkacak içimde 😂
World Feride21 kabız olmayın o yüzden lifli beslenin dedim. Bol su için. Yürüyüş falan yapmayın bence. Dinlenin bol bol evde saatte bir hareket etseniz yeter. Düşük riski olan zamanlar geçtimi istediğiniz kadar gezin yiyin için.
Feride21 Papatyacan pandemiden dolayı çalışmıyorum ama martda iş yeri açılacakmış bakalım nolacak bende bilmiyorum
Homeless20 Feride21 maden suyunu sor mutlaka doktoruna gazlı içeceklerden ayrı tutuluyor canım o minarelli olduğu için
Feride21 dugmeninannesiii çok teşekkür ederim zaten hiç bişey yapmıyorum eşim sağolsun yaptırmıyor bilgilerin için çok teşekkür ederim ☺️
Arwen21 Feride21 9+0 olduk bizde ilk günlerde zaman geçmiyor bu dönemde bol bol folik asitli şeyler ye mutlaka günde 3 tl su iç kabızlık ve gaz problemlerini daha rahat atlatman için