Defnenaz Canım hayırlı olsun, gün verildi mi? Perşembe benim de kontrol var. Rahme bakılacak. Sonra transfer için gün verilecek :)
Sivasss Defnenaz sağol canım cumartesi günü olcak dedi doktorum Hakkımızda hayırlısı benden 2 3 gün sonrada sen olursun ☺️🤲🏻
Defnenaz Sivasss çok heyecanlı ya. İlkinde hiç heyecanlanmamıştım bunda inşallahhhhhh bu 3 ayların hürmetine bize ve bizim gibi bebek bekleyenlere nasip olsun. 🙏🙏 sizin transferde ben heyecanlandım şimdiden. :) sanki bu süreci birlikte yaşamışız gibi hissediyorum.
Sivasss Defnenaz çook sağol canım Rabbim nasip etsin inşlllah bu sefer tutsun seninki 🤲🏻 sen mi ben mi bi heycan var ki 😅 marta güzel haberler bizimdir inşlllahh art arda gelirler 😊🤲🏻
Senaesmer Insallah hayirki sonuclarimiz olur kizlar benim de kismetse haftaya transferim olacak 2. Kez deneme inşallah bu sefer herşeyin hayırlısı olur.
Defnenaz Senaesmer sizinle benim aynı hafta olur sanırım. Benim bu hafta değil haftaya :) çok güzel ya. İnşallah hepimiz güzel sonuç alırız kızlar. 🌺👊🌸🧿💓
Senaesmer Sivasss insallah zorlu süreç biraz insan destek istiyor herkesin bebekleri annelerine iyi tutunur evlat özlemimiz biter
Parsbebiko Sivasss bence en önemli faktör stres rahat olun stres yapmayın ben transferle aynı gün yolculuk yaptım ertesi gün işe gittim ilaçlarınızı aksatmayin ve bol bol su için inşallah güzel sonuçlar alirsiniz
Senaesmer Sivasss embriyolar strese girmiş kendini durdurmuş gelişmeyi rabbim inşallah bu sefer hayırlısı olur 3. Gün embriyosuydu
Papatyacan Sunny canım peki benim iş uerim merdiven var günde 3 kez falan inip cikiyorum bişi olurmu ki
Sunny Papatyacan bilemem ki ama nasıl için rahat edicekse☺️ Mecbursan yavaş yavaş inip çıkarsın mesela her doktor da aynı demiyo ki bazılarının doktoru dikkat et dinlen demiş çünkü🤷🏻♀️ Bence en önemlisi pozitif olmak🎈
Senaesmer Defnenaz sanırım öyle yarın kontrolüm var bu hafta yumurta toplama olacak kısmet okursa haftaya transferim olacak. Allah izin verirse sizede bol şanslar ❤🌼
Senaesmer Sivasss insallah sizinde inşallah rabbim hayırlı sonuç alırsınız vakti zamanı gelmeyince olmuyir inşallah hayırlısı olur lütfen sizde bizimle paylaşın birbirimize destek olalım. 🧿❤