Mcakir ben ameliyathane kısmından başlayayım anlatmaya çünkü zorunlu plansız sezeryan oldum biliyosun biraz beni🙂 ameliyathaneye girince sedyede eğilmeni kollarını önde serbest bırakmanı istiyolar önüne bir hemşire geliyor ona yaslanmanı istiyor tamamen kendini serbest bırakman isteniyor. İğne acımıyor zaten 1 dakika bile sürmüyor. Sonra alel acele seni yatırıyolar senden bacaklarını dümdüz yapmanı istiyolar anestezi etkisini göstermeden yat,yerleş diye🙂 sonra hooop ayak parmaklarından yukarıya doğru uyuşuyosun uyuştuğunu teyit etmek için bacaklarını oynat diyolar ama tabiki bu imkansız oluyo😬 başında anestezi uzmanı hiç ayrılmıyor olur da nefes alamama olur tansiyon nabız düşer damardan hemen ilaç vermek için bende oldugu gibi. Ve sana her anında şimdi şöyle yapıyolar şöyle bir his gelecek diye haber veriyor. Mesela bana '‘şimdi doktorun kesiye başladı’ dedi omzuma tırnagıyla ufaktan bastırdı ’böyle bir basınç olcak korkma’dedi🙂 sonra bebek çıkıveriyo hemen yanagına getiriyolar kokluyosun öpüyosun o anları burda anlatamam zaten muhteşem duygular🥲 sonra bebiş gidiyor aşı ilk muayne boy kilo ölçümüne. Babasına teslim ediliyor hemşire eşliğinde. Odanıza gidiyor bebek ve babası seni bekliyorlar. Sende hemen gidiyosun zaten ben 18:20 de girdim 18:30 da kızım doğdu odama 18:50 de geldim toplamda yarım saat☺️ Hemen emzirmem için göğsüme koydular ilk ağız sütünü emdi kızım. Ayyyy ne kadar ayrıntılı yazdım sanki tekrar yaşadım.😍Şimdide bekliyorum bebiş daha 6 ay var doğuma. Kardeşini de alıp sağ salim kızıma dönmeye dua ediyorum rabbim sağlık versin hepimize ve yavrularımıza🤲🏻🥰