Mikmik0634 Ben 20 haftalıkken öğrendim bacaklarını kaldırmıştı kız dedi yzüznü göstermedi annesine bu ay içerisinde detaylı ultrasona çağırdı 21 haftalık şu an 22 de gidicem alışveriş yapmıyorum kesin olsun diye değişen varmı aranızda değişebirmi💜
Sevmbiln Mikmik0634 benim 13 te erkek dediler 17 haftada 2 ayrı doktor kız dedi ama yinede insan acaba diyo😂
brcozdmr-068906 aiseerol 16 haftada öğrendim hastanedeki doktorum ilgilenmedi biraz saldı basından bende özele gittim erkek dedi 😉
Zeycannn Gulerguven 25+4 olduk 18 de kız 21 detaylı ultrasonda erkek ve 24 te devlet hastanesinde baktırdım biz cinsiyeti söylemiyoruz ama bana sorarsan kız dedi yani hala net değiliz
Gulerguven Zeycannn Bende 13 haftalıken gitmiştim devlet hastanesine sonra doktur sırtını donmuş göremedim dedi 16 haftalık gel demişti
Ferahfezaaa aiseerol 16 haftalıkken gitmiştim kız demişti bugün 20 haftalik erkek oldu, bu sefer kesin mi dedim evet dedi , gerçi o zamanda kesin gibi konuşmuştu anlamadım gitti
Delice_zeytin Ferahfezaaa doktorunuz tecrübeli değil miydi haftası bayağı ileri çünkü .. özel ise bir de daha bi titiz davranıyor doktorlar , sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Ozlemyuksel58 Sevdalianne bana doktorum 12. Haftada erkek dedi 13 haftada özelde erkek dediler bugün başka bir doktora gittim kız da olabilir dedi. Çok hareketli doktor seçemiyor 😃
Badeninannesii Serap_ahmet Bende şuan 20 haftalık haftalık hamileyim 17 ci haftamda dr yan dönmüş dedi çevremdeki herkes yan dönmüşse kızdır dedi çogu 19.haftamda tekrar gittim dr kız dedi ama bu seferde inatla en baştan beri erkek olur diyenler daha erken yanılmıştır doktor diyolar🙄tabiki benim için öncelikle saglıklı olması önemli kızda olsa benim yavrum erkek de olsa fark etmiyo😍