sclzn Sevmbiln aminn hepimize insallah gercekten isteyen bekleyen herkese nasip etsin Allah razı olsun 🌸🤍
Busramazan09 Sevdalianne yaaa ilk öğrendiğinizde beta hcgniz kaçtı acaba yada 5 haftalıkken kaçtı hatırlıyor musunuz
Busra1129 Busramazan09 bende 5 inci haftada ögrendim canım 733 çıktı ben saglık ocagında ögrendim doktor surası aldım ama onu bekliyorum gitmek için
Bebegimibeklerken1 Dmtfath evet çikolata yiyince hareket ediyor ben 2 tane yemiştim baya hareketliydi ultrasonda
Eslemmeryem aiseerol bugün öğrendim 16. Haftada rabbim dualarimi kabul etti kızım geliyor inşallah 😍😍😍
Kbrnur27 Asyaayaz1 bende 16+4 teyim ters dönmüş ama erkek hissediyorum acaba kız mı ya çok merak ediyorum bu hafta tekrardan yine gidicem inşallah gösterir 🙏
Gzdklc 12 haftalik kiza benziyor dendi farkli bi doktor buyuk olasilikla erkek dedi anlamadik gitti🤔 Bidahaki gidisimizde kesinlesir insallah☺
Kelebekanne48 Ben erkek olduğunu hissediyordum nedense 13.haftada pipisi var gibi dedi .16 da sanırsam pipisi var bunun dedi tekrardan 🥳
Fehimeesgi27 Benim iki oğlum var 16 haftalık hamileyim 13 +4 de gittim erkeğe benziyor dedi ama hala içime kız doğuyor nedense çok istediğimden mi acaba bilmem acaba yanlış görmüş olabilir mi böyle olanlar varmı acaba
Szsz Benim de bebeğim 15 haftalık da erkek dedi ama dilendirmeyelim dedi sonra 2 gün önce net öğrendim herkes döner dedi ama ben cinsiyet partisinde yaptım 😆😆😆20.4 gebeyim
HHA mom11111 bizde 11 haftayız çok heycanlıyız 🤗🐣💜nasipse pazartesi kontrolümüz var insallah bizim icinde bi tahminde bulunur doktorumuz🤲🏻💐