Gokceeeee-_ Fatma-yldz Ah kuzum bizim ki doktor uğraştıktan sonra bacaklarını açtı gösterdi inadı bıraktı da 🥰
SERNUR aiseerol 12. haftada %60 erkek demişti doktorumuz 16 da net bir şekilde erkek demişti hatta ben eminsiniz dedim o da pisisi var bakın burda demişti bacak arasını göstererek 😅
Smyrayldrm aiseerol 10 haftalıkken solemuyorkar ama 11 haftalıkta falan tahmınde buluyonur Bn doktor degstrdım. Baska doktorum soledı bna ya 12 haftalıkta tam
aiseerol Ayse2011 aslında bende kızıma göre farklılıklar var ama sizin gibi emin olana kadar beklemede kalacağım sanırım 🤗
aiseerol Minimalist_anne 😄 yok artık degişmez herhalde. Bende erkek istiyorum ve bende bugün rüyamda kızım olduğunu gördüm yarın kontrol var tam 10 oluyor belki Dr birşey der.
aiseerol Burculi06 şu anlayışsız insanlara sinir oluyorum. 16 olmuş ne varsa sanki. Neyseki öğrenmişsiniz 🤗
Burculi06 aiseerol evet ya çok anlayışsız oluyorlar. Neyseki doktor bitmez başka bi doktor rahatlıkla görüp söyledi ☺️
aiseerol Mom726272 doğunca öğrenirdik zaten fln deseydin 😄 ablamın da çok geç belli olmuştu kızı. Göstermeyince göstermiyor minnaklar
aiseerol ATC aynen öyle 🤗 birde ilk hamileliğime göre farklı olunca insan acaba bu sefer erkek mi diyor ne alakaysa 😄