Yasemin0728 aiseerol 11+2 haftalıkken gittiğimde %80 erkek dedi doktorumuz ama 15+3 haftalık gittiğimizde %100 kız dedi 😂😂😂
MSA001 Huzurmelegim_28 Huzurmelegim_28 sizinde uzun ince erkek şekli 💁🏻♀️Tabi olmayadabılır ama sadece tahmin bizimkisi 😄
Gulerguven Zeycannn Bende 13 haftalıken gitmiştim devlet hastanesine sonra doktur sırtını donmuş göremedim dedi 16 haftalık gel demişti
yagmurdogann Vallahi doktor 11 ve 12. Hafta kontrolümüzde muhtemelen erkek dedi bakalım haftaya 16.hafta muaynem olacak ona ne diyecek 😂❤️
ArzumustafA Mom726272 yaramazlar 😊 senin utangacin cinsiyeti neydi bana saklaniyorsa kiz diyolardi hep ama pasam gelecek son 4 insallah 🤲💙
Fatma-yldz Gokceeeee-_ bizim oğlan da utanmıştı elleriyle yüzünü kApatmisti 😅😊👶🏻🐣dedik doktordan utandı heralde
Gokceeeee-_ Fatma-yldz Ah kuzum bizim ki doktor uğraştıktan sonra bacaklarını açtı gösterdi inadı bıraktı da 🥰
6868 aiseerol benimde bir kızım var oğlan istedim önce sağlık rabbin gönlüme göre verdi inşallah sizinde öyle olur 🤲
6868 aiseerol benimde bir kızım var oğlan istedim önce sağlık rabbin gönlüme göre verdi inşallah sizinde öyle olur 🤲
Cansu_04 15 haftalığım da gittim cinsiyetini sormadan hemen kıza benziyor dedi ama tam belli değil kessin bişey değildi 18 haftalığım da tekrar gittim bu sefer gene kıza benziyor dedi doktor göstermiyor kerata kendini 😕
Busra1129 Busramazan09 bende 5 inci haftada ögrendim canım 733 çıktı ben saglık ocagında ögrendim doktor surası aldım ama onu bekliyorum gitmek için
misa6 aiseerol ben 11+2 de ikili test yapılırken kız olduğunu öğrendim hep kesin değil kesin değil dedi doktorum, 15+1 de artık kesin dedii 🌸💕👼🏼