eylemkaya07 Berfininannesi bende bu kan ilacını kullanmadım söyledim doktora kasık şeklinde damla verdi değiştirdik
Teacherr Berfininannesi alttaki ilacı ben de kullandım kullandığım ay kilo verdim beni de çok kötü etlişemişti doktora söyledim sadece on gün kullandım dedim hemen ilacı değiştirdi rahat ettim
MirsT Berfininannesi decavit günde 1 Demir ilacı 2 tane ☺️ Benim Demir depoları boşaldı 30. Haftaya ☺️ Ama şimdi toparlamışız biraz
Gamzeeakt Berfininannesi Bende bu ikisini kullanıyorum vitamini kahvaltıdan hemen sonra alın bende öncrsinde alınca çok kötü oluyordum istiğfar ediyordum
annesinin_kuzusuuu Gyno ferro bende ciltte kızarıklık döküntü şeklinde yan etki yaptı bıraktım başka ilaç verdi onu da kullanmaya korkuyorum çünkü onun da yan etkilerinde aynı şeyler yazıyor yine aynısı olur diye
Gamzeeakt Berfininannesi İkisinide günde 1 kere decaviti sabah yemekten sonra kullanıyorum normalde hemen yemek öncesi kullanılıyor
Neslihan1903 Berfininannesi ben aylardır kullanıyorum hiç bir yan etkisi yok bu ilaçlar çok önemli içmeye mecbursunuz değiştirsin isterseniz ama kan ve Demir ve diğer vitaminler çok önemli
Berfininannesi Neslihan1903 Doğrudur canım doktorumda kötü geliyosa kullanma dedi değiştirmesi gerekiyodu bırak dedi bana 🤷♀️