Haticekckylmz EzgiKizilates dogum parasi 2seferde sut parasini bilmiyorum banada msj geldi sut kartibizi her sali alabilirsiniz diye ama nekadar sure icinde bilmiyorum
EzgiKizilates Teacher34 şuan çalışıyorum öğretmenim eylül ayında bitiyor sözleşmem ondan sonra çalışmayacağım
SultanElmasDemirel Doğum parasını çalışan çalışmayan her anne alabiliyor. Çocuk basına 300 lira civarı sanırım. Süt parası için annenin dogumdan önce 120 gün sigortalı olması gerekiyor. Babadan görünüyorsa alabiliyor sanırım ama şartlarını bilmiyorum. Eğer doğumdan önce ki 1 yıl içinde 90 gün sigortalıysanız rapor parası alıyorsunuz 4000lira civarı.
Aysenurtsr SultanElmasDemirel calisanlar icin dogum Rapor parasi odenen brut uzerinden hesaplaniyor, herkesin ayni ucret olmuyor. Ben mesela 9000 civari rapor parasi alicam.
Funiy SultanElmasDemirel 4000 tl mi nasil oluyo o .4000 tl yi nasil aliyoruz daha detayli anlatabilirmisin.300 tl den ayri bisey mi bu
Motherfarah SultanElmasDemirel doğumdan önce 90gün sigortalı olmak yetiyor mu anlamdım ben ücretli öğretmenlik yapıyorum doğumum okulların açılmasına denk geliyor ama yaz tatilinde sigorta yatmıyor bu raporu ben alabiliyor muyum yardımcı olurmusunuz
Teacher34 EzgiKizilates tmm bende öğretmenim sıgortan hamıle oldıgn andan ıtıbaren yatıyor olmalı kacıncı haftandasın calısamaz raporu aldın mı
sgenc Funiy çalışan anneler için 8+8 hafta doğum izninde olunan süre için rapor parası. aldığınız brüt maaşa göre hesaplanıyor.
Aysenurtsr Funiy dogum rapor parasi diye bakin bi internette. Calisanlar 32. Haftada doktor raporu alip dogum oncesi ve dogum sonrasi olan surecte sigortadan para aliyor. Buda aldiginiz maasin brut uzerinden hesaplaniyor.