Thesra Zeze03 gunumuz sartlarina gore evet kotu bir para degil iste gidicem bi ara musait degilim su siralar😂😂
Gmz93 Hem dogum hem sut parasi icin nereye basvuruluyor bi de calismayanlar alabiliyor mu bilen biri yardimci olabilir mi acaba
Zeze03 Gmz93 cnm yukarda Doğum parasını nerden alındığını yazdım ama süt parasını bende bilmiyorum Doğum parasını çalışan çalışmayan tüm anneler alabiliyor sütü bilmiyorum 🤷♀️ inşallah birisi onun hakkknda bişey yazar
Hatice3 Zeze03 süt parasıda her anneye veriliyor çalışman şart değil eşin çalışıyorsa ve sigortalıysa eşinin adına süt parası alabiliyorsun
Tugba2213 Benmde ıkıncı gebelıgım bılmıyodum dogum parası oldugunu . İlk gebelıkte calısıyodum almıstım bunda almıycam sanıyodum . Hıctoktan ıyıdır tabıkı hem ıkıncı cocuk ıcın dogum parası hem süt oarasımı alıcam smdı ben. Bıraz arastırıym tum yorumları okudum tesekkurler 😍😍😍
Busrabnrby Denizsevim canm.bu parayi nereye basvurup aliyoruz bide dogum parasi veriyo 3000 tl civarinda onuda aldinmi
Haticekckylmz znurstnKaraca sabah msj geldi banada sut kartinizi her sali alabilirsiniz diye siz para olarakmi aldiniz 1seferde
Bayby Teacher34 nereye basvuru yapmıstınız peki doğum parasını alabilmek için neyapmam gerekiyor doğumdan öncemi sonramı belirtirseniz sevinirim canım