Fndmrplt Ysn bebeğim adet günümle uyumlu olmasına rağmen 6+4 de sadece yolk kesesini gördüm bebeğimi 7. Haftada kalp atışını 10. Haftamda dinleyebildim her bebek aynı değil ki doktorun aksi bisey söylemediği sürece hiiç canını sıkma
Ysn Garfield06 oldu canim masaallah Allah saglikla kucağına almayi nasip etsin bana da basta bi tedirgin oldu vajinal bakti sonra korkma bisey yok dedi 10 dk içinde kalp krizi gecircektim😊
Ysn Garfield06 inan bende doktora gitmek istemiyorum ya o dereceyim yüreğim hep agzimda geziyor yaşadığım seyler cok zordu yenisi eklensin istemiyorum ins Rabbim bir daha aynı yerden imtihan etmez
blueberyy00 Ysn bizde göremedik kese haftamla uyumlu ama 6+2 de bebeği yolk saç göremedik doktor haftaya gel kalp atışını duyarız dedi beklemedeyim bende tedirginim
Ysn Garfield06 benimde 2 dusuk bir 26 haftalik kaybım var cok sukur 1 oglum oldu ama yine de incinmek ıstemitorum bu konuda Rabbim esirgesin hepimizi
blueberyy00 Ysn inşallah tedirginim 3 kaybım var bir kimyasal saymıyorum bile düşün çok yıprandım yine aynı oalcak korkusu var
Ysn blueberyy00 benimde 2 dusuk 1 26 haftalik kaybım var valla bende psikolojikmen cok yıprandım yüreğim agzimda 1 haftayı beklicem simdi :(
blueberyy00 Ysn aynen yA çok geçmiş olsun allah ikimize de bizim gibi acı çeken annelerde tekrar yaşatmasın su bu durumu birde diğerlerinde de kalp atışı anlamadık hiç yA bunda da böyle olursa diye korkuyorum ultrasona bakmaya cesaretim yok hiç