badehandeyldz Zaman uçuyor resmen ikinci çocuğumu kucağıma almama çok az kalmış ve ben 15 aylık kızım sayesinde hiç farkına varmadım bu kadar hızlı zamanın geçtiğinin 🥺♥️ Oğlumla kucaklaşmak için çok heyecanlıyım var mı benim gibi yaz bebişi doğuracak olan🥰🥰
Gzd_ badehandeyldz bizim de Temmuz sonu tam kurban bayramına denk geliyor kızım ile arası 18 ay olucak ve bu ikinci hamilelik sanki su gibi akıyor size de öyle geliyor mu 🙂
haticeD08 badehandeyldz Ben de sizin gibiyim ilk hamileliğim daha uzun sürmüştü sanki benim de oğlum 15 aylık 119 günümüz kalmış o kadar çabuk geçmiş ki anlamamışım bile 🥰Sağlıkla biter inşallah 🙈
Mucizemm02 Gzd_ yaa seninle aynıyız resmen benimde kızım şuan 14 aylık kardeşi doğacağı zaman 18 aylık oluyor,benimde doğumum Temmuz da ama sezaryen olacağı için 1 veya 2 temmuzda alırız inşallah dedi doktor😍
Aysun1983 Askimoglum benim de öyle görünüyorum hayırlısı ile inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🥰 kızım da gününden 15 gün önce doğdu bu sefer nasıl olacak bakalım
Ayseucn badehandeyldz ☺️ Biz de herşey yokunda giderse Temmuz un ilk haftası kavuşacağız oğlumla 💙ilk gebeliğim çok heyecanlıyız. Her birimiz sağlıkla güzellikle kavuşalım inşallah🤲
Gzd_ badehandeyldz ay seni kaybetmiyim doğurunca zorlukları yaz bana ikisi birden ağır gelmez inşallah 🙏
Meva21 badehandeyldz Benimde son 100 gun hayirlisiyla yarın çift rakamlara düşüyoruz 🤗 heyecanlandım 😂