Dilek58 Ogretmenanne35 Öncelikle hayrlı sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşallah rabbim kazasız belasız kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🥰 senin için yavrun için hayrlısı hangi doğum şekliyse o olsn inşallah 🤲🏻
Oktayzelihapolat Dilek58 Bn basıma gelecek diye biliyordum tam bayramda denk gelir alır diye ona gore meraklandım sordum hemen
Dilek58 Oktayzelihapolat bende öyle düşünüyrm canım ama bayramdan önce alır gibime geliyor tatile ayrılıyrlar ya bayramdan sonraya bırakmaz risk almaz heralde 😊 sağlıklı sıhhatli hayrlı kucağmza almayı nasip etsin inşallah Rabbim 🤲🏻🥰
mminikmmucizemm Dilek58 kurbanda bizim kurbanlar hep kaynanamlarla beraber kesiliyor cümbür cemaat o bile kâr bu sene benim için evimden çıkmıcam hahayyyt bi de sevmediğim birinin düğünü var ben gitmicem eşimi de göndermicem 😂
Dilek58 mminikmmucizemm bacı ben zaten kaynanamla yaşıyrm bayramda lohusa oluyrz zati inşallah 🥰 en iyisi yırtmşsn valla bnde istemiyrm gıcık olduğmn düğnüne gitmek inş o zamana denk gelir 😂😂
Btlcyn36 Benimde adet tarihime göre bayramın 3. Günü hemde benim doğum günüm aynı güne denk geliyor 21 Temmuz sağlıkla doğusunda inşallah 🙈
Dilek58 Btlcyn36 yaaaa ne güzellll 🥰 çifte mutluluk olur Allah sağ sağlim kucağmza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
YagmurEmrah35 Oktayzelihapolat aha aynıyız benimde son adet tarihim 27 ekim 😌 ne zaman doğum olur bilmiyorum sezeryan istiyorum bende😀
Dilek58 YagmurEmrah35 hayrlısı olsun canım senin içinde çocugn içinde hskkınzda iyisini nasip etsin inşallah rabbim 🤲🏻🥰
Oktayzelihapolat YagmurEmrah35 bnım 3.hamılelıgım öncekiler de sezeryan Dı sızın cinsiyet bellimi bebısın
Dilek58 Burcubd canım her bebiş boy kilosu aynı olmaz diye bilyrm farklılık gösterir düşünme onları bnde 18 haftalık oldm nasipse sağlıkı sıhhatli doğsunlar inşallah 🤲🏻🥰
YagmurEmrah35 Oktayzelihapolat benim ilk gebeliğim korku heyecan hepsi dorukta 🤦🏻♀️Cinsiyetimiz belli erkek👶