Dilek58 Meltem_goksenin aminnn inşallah 5 vakit cani gönülden dua ediyorum rabbim sağlıklı sıhhatli hayrlı uğurlu doğumlar nasip etsin inşallah bebiş isteyenlerede aynı şekilde sağlıklı sıhhatli hayrlı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻
Dilek58 mminikmmucizemm leeeee leeeee bnde aynı tarih verir gibi geliyr 15 temmuz 😂😂😂 bayramlaşmamı kaldı canım onuda yedi covid
Meltem_goksenin Dilek58 Tüm kalbimle amin amin🤲🏼 Bizler de inşallah hayrlı anne babalar olabilirz..❤️❤️❤️
Dilek58 ikiiPrensensAnnesi inşallah canım senin için bebiş için hayrlısı sağlıklısı hangisiyse o olsun inşallah 🥰🤲🏻
Gamze0666 Dilek58 ben ben 38 haftayı arefe günü tamamlıyorum sezeryan olucam ama tarih ne olur bilemiyorum 😂😂
Dilek58 Gamze0666 😂😂 bendensin bnde 25 temmuz 40 haftalık gösteriyor ama sezeryan olunca erken alıyrlar ama ne zaman olur bilemiyrm sağlıkı sıhhatli doğsunlar inşallah bekleriz biz 🥰🤲🏻
mminikmmucizemm Dilek58 kurbanda bizim kurbanlar hep kaynanamlarla beraber kesiliyor cümbür cemaat o bile kâr bu sene benim için evimden çıkmıcam hahayyyt bi de sevmediğim birinin düğünü var ben gitmicem eşimi de göndermicem 😂
Dilek58 Burcubd maşallah 🧿 Kuzuya bayram şekeri olcak 🥰🤲🏻 Rabbim sağlıklı sıhhatli kavştrsn inşallah canım
2yavruuannesi Dilek58 hayırlısı olsun. Özelde kımsyi almıyolarmış ziyaaretcı falan yokmuş covitten dolayı