blueberyy00 zohreeeee hım o zmn birşey diyemiyorum benim ki 2 ssinde iğneden sonra catlıyordu olmamıştı 3. De iğneye rağmen çatlamadı o ay 2 tane iğne vurduk hamile olduğumu öğrendim
Alinamoms Sevoo34 bende bu şekilde hamile kaldım meğer belimde açıklık varmış. Bazen tıp çare olamıyor ama koca karı işi çare oluyor 😂
Sevoo34 Bste16 tekrar denemelisin adetten 2 gün sonra tam kuyruk sokumunla bel bölgene yapıştır ve 3 gün kalsın o yakı çıkarma inşaAllah Rabbim nasip eder 🤲
Hatice35 Sevoo34 benim 1,5 sene olmadı yakı yapıştırdığım ay hamile olduğumu öğrendim ablam ve Bi arkadaşımda bu şekilde hamile olduklarını öğrendiler 😊
Sevoo34 Hatice35 bende ilk hamileliğimi öyle yaşadım şimdi de o şekilde hamile kaldım canım Tabi Rabbim nasip etti ama yakının da faydası var banada annem önermişti😇
Sevoo34 Heval733 insanlar sırtı falan ağırınca sıcak tutsun diye yakı yapıştırırlarmış hamilelikte de kolaylık sağlıyor naneli yakıcı bir yapışkan bez öyle😊
Hatice-31 Sevoo34 saol canım adetime 6 gün kaldı gebe kalmazsam bu ay denicem çünkü tedavilerden yoruldum😣
Sevoo34 Hatice-31 stres yapma gülüm bende hep olmuyor diye üzülürdüm Annem yakı kullan dedi aldım yapıştırdım ve ilişki sırasında belimin altına yastık koydum ilişkiden sonrada 15 20 dakika uzandım hiç kalkmadım yerimden bide böyle dene💛
Rmys11 Sevoo34 pıhtılaşma testi yaptırdınız mı diğerinden sonra eğer pıhtılaşma varsa kalp durması olabiliyor
Sevoo34 Rmys11 pazartesi hastaneye gidicem canım ama kürtajdqn sonra dediğin olmuştu bana kan pıhtılaştı ve adet olamıyodum sancıdan ölüyodum kadın doğuma gittim patlatmışlardı aldılar o kan pıhtısını inşaAllah tekrarlamaz🤲
Hatice-31 Sevoo34 canım yakı kullanmadım ama diğer dediklerinin hepsini yaptım pcos var bende Rabbim daha nasip etmedi demek ki var hala zamanı tşk ederim ama yakı kullancam kaç gün kalması lazım yakının