Cioduruannesi Cinsiyetin erkek olduğunu ögrendık. İsim konusunda yardım ıstıyorum siz neler düşünüyorsunuz kızlar🤰
Stresliii33 Cioduruannesi yiğit isminde karar vericek gibiyim oğlumda Efecan diyor bilemiyorum artik 😊 diğer oğlumun ismide Emir
serozzz Bizimki de erkek cok buyuk sorumluluk hala karar verebilmis degiliz vakit var ama sorumluluk agir ☺️
Selino Esim babasinin adini vermek istiyor o da haydar. Yanina ne olur ki baska isim cok dusunuyorum yaaa
Anestezist Selino Haydar Dümen😁 Latife yaptım😉 o ismi koymak zorunda değilsiniz sizin çocuğunuz sizin emeğiniz sizin hakkınız..hiç kimse kocanız dahi olsa kimsenin bebeğinin üzerinde hakkı yok..heleki tüp bebekse.. o çocuk senin kimsenin değil…
Aysesss Selino benim esim de babasınin adıni vermek istiyor ama gobek adı olarak olacak babasinin adi adem; çınar adem veya yağız adem düsündük sizce hangisi güzel sizin adiniza gelecek olsa empati kurdum ve haydar arel haydar kuzey hoş bence 😍
Zeynep_18 Selino yok benim eşimde dedesinin ismini istiyor Halil koyucaz bizde içinize sinmiyorsa bilemem ama haydar emre güzel olabilir😊
Aysesss A-engin10 bende yagizi cok seviyorum ama esin babasinin adini vermek istiyor gobek adi olarak babasida biliyor gobek adi olarak olacagini yeterki konsun dedi yani bizde çınar adem ve yağız adem arasinda kaldik 😊
Sevim1 Cioduruannesi rabbim nasip ederse persembe sezeryanım var 3.cü 0glum olucak Berat miraç yeni doğacak olanında Muhammed eftal nasipse