Esradiyorkii Suyum gelmeye başlamış enfeksiyondan dolayı test yapıldıktan sonra hemen hastaneye yatırıldım doktorum suyum tamamen boşalana kadar bebeği içerde tutmaya çalışacağını söyledi serumlar iğneler derken 4 gün kalabildi. Ansızın başlayan bel ağrılarmdan ve kasık ağrılarımdan anlamştım o gün bugündü. Son ultrasona girdğimde artık hiç suyum kalmamıştı Allahtan çokta bişey yemediğim için hemen beklemeden epidural yaptılar. Hastanede yenidoğan kuvezinde yer yoktu ben ameliyata girmeden önce bebek başka bir ile sevk olcaktı ameliyat boyu dua ettm Allahım sen yardm et diye. Çıktığımda bi bebeklik yer açılmştı. Bunu duyunca bütün ağrılarım geçti . Başka bir ile gidicek olması beni çok korkutmştu. Çok şükür ki şuan kendi memleketimizde bildğimz hastanede hergün gidip görme şansm var. Şuan küvezde 5. Günü ve yavaş yavaş sütümden vermeye başlamışlar.. ilk 2 gün sütüm tabki gelmedi ama hiç bırakmadan durmadan sağdım gece gündüz ve şuan çok şükür ki bebeğe yeticek kadar sütüm geliyor. Allah çok büyük asla pes etmeyin asla. O kadar planlar yaptım hiçbiri gerçekleşmedi belki ama aslada isyan etmedim. Bilirim ki herşeyde bir hayır vardır. Allahım tüm yavrularımıza sağlık versin güç versin kuvvet versin , sağlık olsun gerisini biz hallederiz. Karnımda değil belki ama kalbimde büyütüyorum küçük yavrumu🌿
bebisiminannesi Esradiyorkii yaa cok gecmis olsun allah yavrunuzu size bagislasin🙏🙏 saglik durumu nasil acaba
DidemYldrm Esradiyorkii seni çok iyi anlıyorum canım 5 haziran da oğlumu dünyaya getirdim bende 3 gün uğraştılar ama açılmam ve kanamam olunca artık dayanamadılar 30+5 haftalık doğdu oğlum şu anda küvez de bende gidip görüyorum sürekli inşallah en yakın zamanda da çıkıcak Rabbim yavrularımızı korusun 🙏
EmineGneDemir Esradiyorkii geçmiş olsun canım inşallah bir an önce kavuşursunuz sağlıcakla evinize dönersiniz
Deletedmom404 Esradiyorkii Rabbim şifa versin o miniğe bian önce kavuşun inşAllah canım sütünü elinle mi sağıp götürdün miniğine
Esradiyorkii bebisiminannesi çok teşekkür ederim şuan sağlığı iyi bi sorun yok bizim için şu duayı okuyup gönderirseniz çok sevinirim. ‘ Allahümma rabben nas, müshibel bes, üşfi enteş şafile, şafiya illa ente üşfi şifa en yugaduri sekamen. ‘’
Hamidekara Esradiyorkii ay canim benim okudum senin ve bebegin icin evinize gelir bir an öncede unutursunuz bu gunleri
Esradiyorkii Bizartik5kisiyiz amin çok teşekkür ederiz şu duayı okur gönderirseniz çok sevinirim tüm yavrulara ‘ Allahümma rabben nas, müshibel bes, üşfi enteş şafile, şafiya illa ente üşfi şifa en yugaduri sekamen. ‘’
Krbyr91 Geçmiş olsun bende rahim agzı incelmesinden yatyrm hastanede şimdi 28 haftalıgım kaç kilo dpgdu acaba bebeğiniz inş ii olur cok zor zamanlar
Esradiyorkii DidemYldrm amin inşallah canım Allahım onlara can versin güç kuvvet versin hepsinin yardımcısı olsun tez zamanda kucağımza alalım inşallah
BirsenDeniz DidemYldrm benimde bebeğim 30+5 de doğdu hergün gidip görüyorum allahıö hepsine şifa versin bir an önce sağlıkla evimize getirmeyi nasip etsin inşallah
MucizemE Rabbim sağmsalim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla evinize çıkın inşallah duayı da okudum Rabbim bol bol şifa versin mübarek günde
ZeynepKara Esradiyorkii çok geçmiş olsun allahım tez zamanda kucağına almanı nasip etsin inşallah kuzenimin eşide 28 haftalıkken doğum yaptı preeklemsiden dolayı 960 gram doğdu 1 aydan fazla küvezde kaldı şuan durumu iyi evdeler 2500 kilo olmuş martta doğmuştu sadece sabırlı ve güçlü ol miniğinin sana ihtiyacı var bebekler bizden bile güçlüler inan bana 😌
Esradiyorkii ZeynepKara aynen öle canm o daha güçlü benden walla o hareketlerini gördükçe ben daha iyi oluyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun dilerim
Burcuaykut Esradiyorkii gözünüzaydın olsn 🤗 erken doğum çok zor ama bebişinizin gücüyle bir an önce atlatırsınız inşallah 🙏🏻🙏🏻