Melek_moms doktorumun kontrolu altindayim bunu sana soyledim zaten. Tehlike gorurse mudahale eder cocugumu herkesten cok dusunuyorum kimsenin beni uyarmasina ihtiyacim yok hangi anne evladini riske atar? 40. Haftasinda olan bir kadina 40 haftada kaybedilen bir bebegi anlatman cok buyuk acimasizlik gercekten. Senin yuzunden uzuntuden korkudan benim tansiyonum yukselse bebegime gercekten bisey olsa hesabini nasil vereceksin?
Iyi niyetli tarafindan seni gormeye anlamaya gercekten caba harciyorum ama yaptigin seyin anlayisla karsilanacak hicbir tarafi yok.
Her kadinin hamileligi farkli, teyzenin kaybina cok uzuldum basiniz sagolsun ama herkes ayni seyi yasayacak diye bisey yok. Lutfen insanlari bu sekilde korkutmayin.
Ben her gun doktoruma muayene oluyorum zaten ve bebegimi saglikla kucagima almak icin dua ettigim bu gunlerde su yaptigini asla unutmayacagim insallah Allah seni boyle korkutan moral bozan insanlardan uzak tutsun da yazdiklarini okuyunca hissettiklerimi hicbir zaman hissetme olur mu?
Bir dahakine hamile birini gordugunde “ALLAH SAGLIKLA KUCAKLAMAYI NASIP ETSIN” diyip kotu tecrubelerini kendine sakla. Kimsenin evladina negatif enerjini yollama.