Buket16 Busbus58 çok garipmiş hamilelik hem bi an önce gelsin istiyorum hem 39 u görsün bari diyorum 🤭
Melek_moms Buket16 bende aynı durumdayım zaten zaman geçmiyor hem gelsin istiyorum hemde biraz daha gelişsin 39 filan olsun diyorum bir yandan da ya 39 dan önce gelirse sezeryan istiyor un normalden korkuyorum yapamam diye korkuyorum
Melek_moms Elzmvld caniiim neyi bekliosuuun bebisini riske atma kaka si vsr kordonu var gelmiyorsa sen getir çok bekleme kuzum
Dilek58 Melek_moms 🥰 140 🥰 ama yolları uzun kendileri küçük yolcularımız ne zaman gelirler 😌Rabbim bilir sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah 🤲🏻🌸
Buket16 Melek_moms psikolojimi ikisinede hazırlamaya çalışıyorum hayal kırıklığı olmasın diye haftaya çatı muayenesi var bakalım o zaman belli olur 😊
Bosluk Melek_moms Gece boyunca uyuyamıyorum,gün içinde uyur gezer gibiyim. Ağrılarım var , bunlarla uğraşırken anlamıyorum bile . Normal doğum gözüküyor biraz korkuyorum belkide o yüzde hızlı geçtiğini hissediyorum 🙃🙃🙃
Siyahfondoten Melek_moms hala dönmemiş benim minik sıpa. 38 dolana kadar bekleyeceğiz dönmezse artık sezaryen ile alacağız dedi dr um o yüzden 🤗
kadriye25 Melek_moms bizimki biraz riskli bi hamilelik 36-37 yi görsek şükredecez doktorlarla Allah ’ın izniyle 🤲