Semgiz Ayiss evet canım ilk doğumumu orda yaptım çok memnun kaldım ebeler doktorlar çok iyi şimdi ikinci gebeliğim tekrar orda yapicam nasipse doğumumu 175 muayne doğumda 5 bin civarı hemen hemen her hastahane aynı ücreti aliyor ama egepol en iyisi basit küçük gelismemis özel e sordum doğum için 5 bin dedi oraya vereceğim parayı egepole veririm daha iyi doktorda gökalp bey
seday93 Ayiss ben egepol hastanesinde doğum yapacağım fiyatı 5000 tl normal sezeryan epidüralli epidüralsizfarketmez içinde fotoğrafçısı dahil bir gece kalmalı bir rafekatçili fiyat. Ekstra birinin daha kalmasını isterseniz ekstra 150 tl veriyorsunuz. Aynı zamanda bebek ilk doğduğunda çocuk doktorunda ilk muayeneside bu fiyatın içinde 36.haftamdayım az kaldı gökalp beye gidiyorum . Ayrıca muayne ücreti 175 tl detsylı ultrason haftasında detaylı ultrason 450 tl nst ücretsiz bide muayneye eşimi almıyorlar 36 haftadır bir kere bile aldırmayı başaramadık .
AybukeA seday93 esiniz muayeneye girebiliyor mu acaba? Ben de dilek hanima gidiyorum da, pandemiden dolayi almiyor esimi tek giriyorum
seday93 AybukeA 36haftadır bir kere bile giremedi bu konuda çok katılar. Detaylı ultrasona bile giremedi düşünün bebeğin yüzünü görecekti ama maalesef hiç bir şartla alınmıyor ☺️
AybukeA seday93 dilek hanim da kesinlikle almiyor, 20. Haftam. Detayliyi disarda yaptiricam esim görsün diye 🤣 bir arkadas Gökalp beye gidiyorum benim esim giriyor yazdı da, Gökalp bey alıyorsa ona geçeyim diye düşündüm 😅
seday93 Iremayca3108 bir yanlışlık olmasın nasıl yani ? ben 36. haftamdayım 36 haftadır bir kere bile izin vermedi gökalp bey asla giremedi şuan şokum
seday93 AybukeA iki gün sonra randevum var bunu sorucam gökalp beye bizi neden almıyor diye vallahi ne kadar şok olduğumu anlatamam eşim ne kadar üzülüyordu her seferinde sorduk talep ettik asla olmaz pandemi var dedi …
seday93 AybukeA ben şuan şokum gökalp bey almıyor asla bunu sorucam hastaneye gittğimde şuan inanamıyorum o kadar para veriyoruz kaç haftadır aramızda çok iyi nasıl olur benim eşim alınmaz
AybukeA seday93 kontrol sonrasi yazarsanız durumu buraya cok sevinirim, ben de ona göre Gökalp beye geçerim, esim cok üzülüyor giremiyor diye
seday93 AybukeA aşırı üzgünüm ağlamak üzereyim bak inan eşimde çok üzüldü canım söyledim şimdi . Hala inanamıyorum nasıl açıklıcaklar bunu bana giden 36 haftamı kaçılan anıyı nasıl telafi edecekler haksız mıyım üzülmekte 25inde randevum var sorucam hatta çatlıcam şuan doktorumu aşırı seviyorum ama bu yaptığına aşırı kırıldım görüşüp yazarım 🥺
AybukeA seday93 neredeyse dogurmak üzeresin tabiki haklisin üzülmekte, bnm de esimin de en uzuldugu konu bu ve 36 hafta neredeyse bitmiş… 2 arkadaşın eşi neden alınmış anlayamadim, bn de cok sordum kesinlikle almiyorlardi…
HilalD Ayiss Ben de Bornova’da oturuyorum ama MedicalPark a gidiyorum özel sağlık sigortamız karşılıyor ondan orayı tercih ediyorum doktorum da Hakan Sabırlı çok iyi ama muayenesi biraz pahalı . Yakın bi arkadaşım Çınarlı hastanesine gitti benim hamileliği boyunca doğumunu da orda yaptı Ruhi beydi doktoru çok da memnun hatta beni de oraya götürmek istedi ama sigortamız orayı kapsamadığı için gitmedik biz. Bildiğim kadarıyla muayene ve doğum ücreti de uygun arkadaşımda ücretli muayene ve doğum yaptı . Ve etrafımdaki bir çok insandan da duydum çınarlıyı ve oraya gitmem yönünde çok fazla tavsiye aldım