Kelebegim- Tek basıma kalacağım güvenilir herkesten uzak bir yer arıyorum otel olur bilen var mı fiyat çok yüksek olmaması lazım
Fly38 Kelebegim- fiyatı uygun otellerin pek güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Öpretmen evi yada dai misafirhanelerini arayabilirsiniz. Şehirdışına gittiğimizde bazen kalıyoruz buralarda.öğretmen olmanıza gerek yok fiyatı da uygun oluyor otellere bakarak
Minay Kelebegim- canım kardeşim merkzde bi rezidansta çalışıyor istersen rezidansın ismini numarasını verebilirim temiz bi yer diğer rezidanslar gibi değil fiyatı da 100 tl civarı sanırım
Kelebegim- Fly38 öğretmen evi gibi yerler pandemiden dolayı sağlık çalışanlarına ayrılıyor kullanıma kapalı malesef
YuvarlanamayanPandaa Kelebegim- kusra bakma profiline girdim de eski bir arkadasıma benziyordu anlattıkların
Elbet-birgun-kavusacagiz Kelebegim- ahh canm diger actigin postu nu hatirladim noldu esinle sonuc nereye vardi
Kelebegim- YuvarlanamayanPandaa sorun değil sadece kafamı toplayıp ne yapacağıma karar verene kadar bir yer arıyorum
Kelebegim- YuvarlanamayanPandaa kayserideyim suan buraları biliyorum ama hiç birsey düşünemiyorum o yüzden sordum
YuvarlanamayanPandaa Kelebegim- bence her ne olursa olsun kendi ailenin yanına gitmen tek başına bu halde şehirden şehire gelmek zor