mucizemm_3 shrbn25- çıtçıtlı bady ayaklı alt üzerine tulum yelek giydirirsiniz soğuk olursa zaten küçük olduğu için battaniyeyede sarılır diye düşünüyorum… kızımda biz öyle yapmıştık ama ben doğalgazı azda olsa yakıyordum
shrbn25- mucizemm_3 ben ona göre soba kaldırıp kaldırmama da kaldım gerci elektrikli ufo var o işimi görur ama kıyafet te zorlancmcıtcıtlı zıbını yazdım saol 🌺💕
Zeynep0606 shrbn25- cnm zibin ve tulum yeterli oluyor gecen sene cok sicakti mayis ama mayisin ilk haftalarina geliyor dogumun oyuzden sen zibin tek alt ve uzerine tulum giydirir sen daha iyi olur bir kac gun usur derler eskiler su okuyor vucudu
shrbn25- Zeynep0606 bu senede iyi gider insalllah sansımıza cıtcıtlı zıbınıda yazdım notlara alayım ufak ufak ♥️
ikiponcik_annesi shrbn25- uzun kollu tulumlar alt üst takımlar alıcam ben yinede yenidoğan bi bebek sonuçta mayısta kısa kolluda giydirilmezki bende 26 haftalığm bu arada 🥰
BurcuLice shrbn25- bizimde doğumumuz Mayıs 12 ben mayıs haziranı hafif kalın geçirmeyi düşünüyorum yaza sıcak oluyor zaten
Zeynep0606 shrbn25- insallh cnm benimde mayis ortasi 3. Gebeligim bu bende 2 takim 5 li hastane cikisi bol bol zibin aldim ve corap corapsiz asla olmaz gaz olmamasi icin tulumda giyse kesin bir corap yine geviririm ayagina saglicakla alalim insallh💕
BurcuLice shrbn25- yani çok kışlık değil demek istedim süveter alıcam ben yine her ihtimale karşı öyle atlatmayı düşnüyorum 1.5 ayı temmuza kadar en azından
Egemenim2018 shrbn25- görev nedeniyle Mardin’deyiz ama doğum için İstanbul’a gdiicem Allah izin verirse😊
socialmom0 shrbn25- bende 28. Haftadayim marasta yaşıyorum burası sıcak oluyor genelde kısa kollu zibinlarla idare edecem yada duruma göre ince penye kumaşlar rahat olur diye düşünüyorum
esma_korkut Bende 28+2 yim 12 Mayıs arefe günü gözüküyordu sonra detaylı da 6 Mayıs dendi …ama hep uzun kol aldım ben …battaniye vs örtmem sarmam gerekirse …