Geceninannesi01 Burcu-2910 ben hamile kalmadan önce kontrolüme gitmiştim ve şans eseri kendisinde hamile olduğumu öğrenmiştim gerçekten çok ilgili bir doktor sürekli orda olmuyor ama günleri takip etmek çok önemli genç zaten her şeyi detaylı şekilde anlatıyor 🙏🏻
lisansli_Mom49 _Mother_ bende. 11 şubata gittim iki hafta sonra gel dedi şimdi MHRS den randevu alacam yok anlamadım izne mi Çıkmış acaba
Minikkus01 Canim muayeneni yapan doktor doğumuna girmiyor bilgin varmı o an kim boştaysa o dogurtuyor
_Mother_ lisansli_Mom49 canım hiç bilmiyorum ben gittiğim de korona olduğu için yoktu belki hayla izinde olabilir ama onun randevusu zaten görünmüyor geç düşüyor hastaneyi arayıp sorsan söylemezler mi acaba
Duruaslan lisansli_Mom49 sürekli takip etmen gerek mhrs sayfasını randevular dolu olunca görünmüyor doktor
lisansli_Mom49 _Mother_ cnm bugün düştü aldım 11 Mart’a ancak defalarca aradım Doğum polikliniği cevap vermedi
lisansli_Mom49 _Mother_ devlet cinsiyet söylemiyor feln ya o söylüyor mu önceki Doğumum sezaryandı özel de yaptım bu hocayı burda duydum siz ne kadar süredir gidiyorsunuz Sefa ya