Eslemsumeyye Muyesser memnunmusunuz peki bend 71 evlerdeyim yunus emrede merdan ali merdanogluna gidiyorum cok memnunum ama biraz uzak kaliyor ekstra bi doktor da olsun diyorum sehir hastanesinde
Esmos26 Truman aynı şekilde bana da 11 kilo ile tamamlayalım dedi ama ben 32. Haftada 10 kilo almış durumdayım daha vakit var nerden baksak 12-13 olur bence 😀
Truman Esmos26 sizin gayet iyi bence ya 12-13 müsamaha gösteririm dedi çünkü bana . Benim muhtemel 15 kiloyu bulacak 😓
Ergluhilal happypregnant29 saglikla kucaginiza alin insallah sizden erken dogum yapacagim her sey yolunda gider umarim size bilgi veririm nasil gecti diye 😊😊
Mlkrfk ozgeacar bende Ümit e gidiyorum Yusuf Öztürk ama şöyle bi göz gezdirdim yok hiç giden 😇 31 haftalık olduk birde erken doğum riski var. İnşallah en azndan 35 36 yı doldururuz sonra çok korkmam ama tabiki tek temennim zamanında sağlıkla gelmesi
Mervee26 Truman 😄 evet ben de 9 kilo aldım. Dikkat et diyor bana da. Tansiyonum bir sefer yüksek çıktı (14-9) onda da yorulmuştum. Hemen kontrol randevusuna çağırdı. Dikkatli bir doktor 😊
Esmos26 Truman beyaz ekmek yemiyorum hiç kahvaltıda çavdar akşam yemeğinde de pilav vb varsa ekmek hiç yemiyorum tavsiye ederim en azından azıcık daha kontrollü oluyor gibi geliyor bana