Mervuras26 ozgeacar merhabalar bende Eskişehirliyim 30. Haftamdayız Ahmet Cantuğ çalışkan on hastasıyım 🙋♀️
Truman Merhaba bende Eskişehir denim. 25+1 deyiz şu an da . Acıbadem de Mine İnan a gidiyorum acıbadem den fiayt alan var mı
Esmos26 Truman 32+1 bende Mine hanımın hastasıyım ☺️ Epidural 7650 normal sezeryan 6500 demişlerdi standart paket normalde 1 sezeryanda 2 gece yatışı var ☺️
Mervee26 Truman Esmos26 ben de mine inan’a gidiyorum 🙈 seviyorum ama biraz fazla ciddi sanki 😊 kaçıncı haftadasınız hanımlar?
MelekkkkKY ozgeacar Doğrudur ben toplamda bir 15-20 kilo arası alırım diye düşünüyorum normaldede çok müsaitim kilo almaya malesef. Şuan aşırı yemediğim halde yinede alıyorum sağlık olsun kilo sonrada verilir😊
Ergluhilal happypregnant29 evet yani 38+2 haftalik hamileyim normal dogum icin bekliyoruz en son eger gelmezse 9 nisanda suni sanciyla aliriz dedi doktorum. Sizinki ne kadar?
Mutlulugumm123 Bende Eskişehir emek mahallesinde oturuyorum 38+1 haftalık 2.gebeligim aksam 10dan beri sancim var tatli tatli dayanilmicak gibi degil şehir hastanesinde kıymet çiçek hanıma gidiyorm bende inşallah hepimiz sagsalim kavuşalm bebislerimize 🙏 🍀
Esmos26 Mervee26 ben 22. Haftamda başladım Mine hanıma ama sevdim sormadan herşeyi anlatıyor ultrason esnasında bebekle iletişimi falan hoşuma gidiyor aslında bana sıcak geldi ☺️ 32+2 olduk an itibari ile ☺️
Truman Mervee26 aslında ciddi bilgili oluşunu çok seviyorum benim için tek problem ben 25 haftada opmama rağmen 9 kilo aldım bile mine hanım 11 kilo ile tamamlayacapız diyor kilo konusunda biraz katı ama kilo almadan da durulmuyor anlayamıyorum yani ne yesek yarıyor 😂
Esmos26 Mervee26 yaa sizin az kalmış ☺️ Doğum şeklinizi konuştunuz mu hiç ben sezeryan istiyorum ama henüz konuşamadık erken daha dedi 😀
Mervee26 Esmos26 Çarşamba günü belli olacak 🙈 normal istiyorum ama bebek biraz iri maşallah. Ne olur ne biter bilemiyorum.
Esmos26 Mervee26 sağlıkla kucağınıza alın inşalllah ☺️ Benim oğlumda önden gidiyor hafta olarak baş çevremizde birde boynuna hafiften kordon dolamış bakalım 15nde kontrolümüz var yine ☺️
Truman Esmos26 sağlıkla kucağınıza alın inşallah , göz açıp kapayana kadar geçecek o süre bebeğiniz kucağınızda olacak :)
Esmos26 Truman aynı şekilde bana da 11 kilo ile tamamlayalım dedi ama ben 32. Haftada 10 kilo almış durumdayım daha vakit var nerden baksak 12-13 olur bence 😀
Mervee26 Truman 😄 evet ben de 9 kilo aldım. Dikkat et diyor bana da. Tansiyonum bir sefer yüksek çıktı (14-9) onda da yorulmuştum. Hemen kontrol randevusuna çağırdı. Dikkatli bir doktor 😊