YuvarlanamayanPandaa Kayseride oturan hamişler varmi doktorunuz hangisi memnunmusunuz ve şehir hastane sıra olayını nasıl hallediyorsunuz
Buketg13 YuvarlanamayanPandaa ilk başta şehir Hastanesi’ne gidiyordum malum testler özel de çok pahalı şehir hastanesinde de sıra hiç sıkıntı olmamisti alamayınca bile gidip rica da bulunuyordum doktorum sıra veriyordu yinede . 32 haftalık iken hüma Cahit beye başladım yarın da doğumum var inşallah
Minay YuvarlanamayanPandaa Erciyes üniversitesi doç dr yusuf madendağ a gidiyorum çok memnunum 158 tl muayene ücreti var 600 700 civarı da sezeryan dogum ücreti
Mannik YuvarlanamayanPandaa canım ben tekten hastanesine gidiyorum memnunum başka giden var mı acaba Özlem katırcıya gidiyorum yeni başladım
_gencanne Nisanurunannesi3850 nasıl doktor acaba bu ay bende ona fidiceğim muayene ve doğum ücreti ne kadar
prenses_annesi38 Nisanurunannesi3850 bende Hümeyra hocaya gidiyorum canım gerçekten çok bilgili ve deneyimli güleryüzlü bir hekim♥️
Nisanurunannesi3850 _gencanne muayenesi 120 dogum 2500 du suan 3000 olmus galiba. Son zamanlarda ilgisinden memnun kalmadm degistirmeyi dusunuyorm bnde 33. Haftamdaym humaya acıbademden dincer bey gelmis onu cok oneriyolar muayenesi 85 tl dogum 2000 tl.
Kaplanmine Nisanurunannesi3850 evet bnde Dinçer beye gidiorum çok bilgili ve naif bı doktor memnunum ben
Nisanurunannesi3850 prenses_annesi38 bende basndan beri memnundum 27. Haftamda gittim 2 dk ultrasonla bebege bakti olculerini yazdi gecti ondan dolayi o gün ilgisini begenmedim.🌸
Gulenbaby Buketg13 Bende mustafa beye sıra aldim cok ilgili diyorlar dogumuda onda yapmayı düşünüyorum nasil bir doktor aceba bilgi verirmisiniz