Aleyna06 Nurunannesiii12 hatta Google yaz progeston diye ordada yazıyor reçetesinede bakabilirsin orda da yazar canım vajinandan içeri atıyorsun hiç bir yan etkisi olmadı çok rahat oluyorsun sadece 15 DKK filan uzaniyorsun ilaç çıkmaması için sonra çok rahat hareket ediyorsun
Nurunannesiii12 Aleyna06 tamam bakayım hemen arastirim inş yapabilirim.boyle perişan oluyorum.zateb bulantim oluyor bi de bunun yan etkisi beni hiç ayakta tutmuyor.
Aleyna06 Nurunannesiii12 rica ederim canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hiç stres filanda yapma bu ilaç çok güzel bir ilaç çünkü
Nurunannesiii12 Aleyna06 kanama ve durumu yok yerleşme kanama si gibi leke geldi ben istedim doktorum da verdi.mexbur bitene kadar kullancam.cok sagolasin çok.
Aleyna06 Nurunannesiii12 o yerleşmesine yardımcı oluyor işte canım tutunmasina yardımcı oluyor bu yüzden
hazan_sngr6 [silindi] kendim hemşireyim yani yıllardır uğraşıyorum bu hastalıkla bir çok tiroit çeşidi vardır demek ki sizin ki yavaş çalışıyor vallahş allah hepimize şifa versin bir an önce bebeğimiz sağlıklı olsun 🙏🏻☺️
Eema Nilp7 cnm bende 7+5 im senin gibi iki haftada kilo aldım şimdiden böyle olursam sonuna kadar nasıl olurum diye düşündüm ekmek yemeyi hamur işlerini yemeyi bıraktım bakalım nasıl olacak
Eema Nurunannesiii12 cnm Progestan bende kullanıyorum ama fitil olarak ağızdan alınca çok kötü yapıyor ayağı bile kalkamıyorsun bence fitil olarak kullan daha iyidir ya da ağızdan alacaksanda gece uyuduğun zaman al yinede sen bilirsin bi öneride bulunayım dedim 😊