Buketkucuk NeslihanDuz Özgür💙 Asaf, Çınar, Çağan, Anıl, Aras, Ayaz, Uras, Arel, Ares, Batın, Deniz, Yekta, Yalın, Yağız, Yaman, Umut, Bulut, Ekin, Serhan, Arslan, Alp, Ege, Miraç🤍
Esra_er Ayse2011 isim analizi maalesef bilmiyorum yoksa yapardım. Sadece burcu için söylemiştim. Bol şans🥰
Esra_er Ben biraz çocuğa şimdiden çok misyon yüklememek gerektiğini düşünenlerdenim, ismi altında ezilmesin diye, ama her görüş farklı tabi☺️
Ayd_han Ayse2011 merhaba benim oğlumun ismi Demir. Ben insanların isimlerinin enerjilerini taşıdığını düşünüyorum ve oğlum maşallah her gören diyor demir gibi diye asla kolay kolay ağlamaz çocuk oldugu için ster istemez düşüyor ve kolay kolay Ağlamıyor bile çok seviyorum oğlumun adını 🙂 Şimdide bir kızım oluyor nasipse onunda ismi Deniz olucak Benim ismimde Hande anlamı gülümsemek ve sürekli tebessüm ederim gülmeyi severim bilmiyorum belki saçma ama benim düşüncem tabii
Ayse2011 Ayd_han 😌 ben isimlerin güçlerine inanıyorum ve Demir ismide çok hoşuma gidiyor güç olarak 👏🏽