Canım suan bende 26 haftalık hamileyim 2 hafta önce aynı durum benımde başıma geldı. İdrar tahlili verdim orda protain +++ yazıyordu doktorum ilaç verdi antibiyotik 1 hafta kullan tekrar gel dedi.Kullandım gittim tekrar idrar tahlılı verdim ve tekrar protain çıktı. Doktorum dahiliye sevketti gittim kontroller yapıldı herseyime bakıldı kan tahlılı idrar tahlılı kanımda böbreklerimde şükür birşey çıkmadı. Tansyon yüksekliğide yoktu. İdrarımda protaın 21 çıktı doktorum korkulacak bir durum değil biz hamıle kadınlarda 65 üstü olunca korkuyoruz içimi Ferah tut, tuz kahve çikolata hazır yemekler çok tüketme dedi. İdrar kültürüde verdim şükür ürüme bulunmadı🤲 Şuan dikkat ediyorum 15 gün sonra tekrar idrar vericem önlem amaçlı. İlk başlarda çok korkuyordum bende erken doğum olcak diye ama suan rahatım her ınsanda aynı olmuyor Ama sen yinede önlemini al benim böyle diye senınde böyle olcak diye birşey yok veya başkasının kötü diye seninde kötü olcak diye birşey yok 😊 çok geçmiş olsun inş iyi sonuçlar alırsın.