minikyuregim deryaersin bi egzersiz falan bisey yapiyomuydunuz yoksa birdenbire mi oluverdi. ya da çok mu hareketlisiniz benimkide boyle olsun Allah'ım amiinn
deryaersin minikyuregim egzersiz yapmadım hiç ama dediğim gibi çok hareketliydim 2 gün kalaya kadar hala dükkana gidiyodum
Ecrinimleyla deryaersin ne güzel canım Suni sancı vermemişlerdir sana deme zaten 10 cm açılmış inşallah bende öyle olurum hayırlısı olsun bebeğin
deryaersin Ecrinimleyla yok suni sancıya hiç gerek kalmadı canım hastaneye gittim nst ye bağlandım yarım saat sonra 10 cm açıklık dediler
Ayselcnt Hayırlı uğurlu olsun canım.. ömrü uzun bahtı güzel olsun inşallah.. şu mübarek günün hürmetine bizede böyle doğum nasip etsin inşallah..
deryaersin Ayselcnt allah razı olsun canım amin Allah hepinizi bi avazda kurtarsın inşallah ben bide ramazan başladığından beri her gün 1000 ihlas okudum duların gücüne çok inanırım sizde okuyun derim elinizden geldiğince
SevDin deryaersin maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı başıma inşallah bende çok normal doğum istiyorum 😍
SekerAnne deryaersin nasıl yaaa hemen 10 cm süper , hareketli bir hamilelik mi yaşadınız maşallah 🤗🤗🤗ben normal olacağım ama korkuyorum Öneriniz var mı ?