deryaersin Burda her doğum hikayesini okuyup hep benim nasıl olur diye düşünüp dururdum sonunda kendi doğum hikayemi paylaşmak nasip oldu.. normalde yarın planlı sezaryen doğum olacaktı bu sabah 10 kasıklarıma bi baskıyla uyandım tuvalete gittim rahatladım gibi oldu uzanıyım dedim biraz tekrar geldi aynı baskı diğer ağrılara hiç benzemiyodu hep bi tuvalete gitme ihtiyacı var baktım geçmiyo doktorumu aradım hemen gel dedi ama ben oyalandım evi toparladım sancı 5 dk bire düştü evden 12 ye doğru çıktık yolda şiddetlendi işte hastaneye geldim ebeler alttan muayene etti 10 cm açıklık bu halde evde nası durdun dediler neyse doktorum geldi hala diyorum ki ben sezaryen istiyorum doktor risk bebeğimin başını görüyorum sezaryene alırsam bi sürü sorun çıkar dedi 1 saatte biticek bi doğum dedi öyle de oldu 6 7 ıkınmayla bebeğimi doğurdum çok şükür ikimizde iyiyiz şimdi iyi ki de normal olmuş diyorum biraz uzun oldu hakkınızı helal edin..
Busrabnrby deryaersin gozun aydin canm gule gule buyut bebegini ne guzel cok guzel olmus dogumun biz 40+4 uz insallah pazartesiye kadar sancim gelirde bende bole kolay dogum yaparim yoksa pazartesi 41 suni sanci ile dogum basliycak
Gozdealpu Hayırlı olsun. Ne kadar güzel bir doğum. Darısı başımıza. Allah bebeğinizi size bağışlasın sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin
Busrabnrby Emineeuctepee yok canm en son gittigimde daha girmemisti ddi bilmem fark ediliyomi kanala.girdimi
Asia Harika bir doğum Allahım bana da atışında lütfenn😊 nasil bu kadar kolay oldu herhangi spor yürüyüş vs yaptınız mi? Kesiniz var mi? Yavrunuzu da böyle kolaylıkla büyütün👏👏
deryaersin Asia hamileliğim boyunca hiç oturmadım desem yeridir dükkanımız var hep oraya gittim doğuma iki gün kalaya kadar gittim her akşam eşime iftar yemeği yapıp evde de hiç oturmuyodum
SeherHidayet deryaersin bende sezaryan diyorum ama içimden de ağrım gelsin de normal olsun diye dua ediyorum sağlıcakla büyüt bebeğini inşallah:)
Belinayinannesi19 deryaersin allah analı babalı büyütsün maşallah kaç haftalık di Rabbim Bize de bir avazla doğurmayi nasip etsin