bircivcivannesi Yasminyenice ben cikarmiyorum bunlar doktor söylemleridir. ayrıca otizm ve folik asit ilişkisi olarak Google da aratmanizi öneririm. doz aşımı ya da uzun kullanımla alakalı tabii ki. ben de kullanıyorum
Yasminyenice Yasminyenice öyle bi şey yok keşke bilinse de önlense, otizmin maalesef bilinen hiçbir sebebi yok…
bircivcivannesi Yasminyenice tek bir sebebe bağlı değildir muhakkak, yine biz dengede olmalıyız her konuda sanırım suyu bile fazla icsen faydalı diye böbrekleri yoruyor her şeyin azı da çoğu da zarar, Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize, çok zor
Yasminyenice bircivcivannesi evet orası öyle her şeyin fazlası zarar. Dediğiniz gibi Allah hepimize evlatlarımıza sağlık versin 🙏
Yonca0218 Hmsrqw Kafeinsiz kahve için derim Mehmet efendinin kafeinsiz Türk kahvesi var birde tchibo nun kafeinsiz filtresi çok iyi tavsiye ederim. Ki bana güven verdi çünkü kahve içince kafeinli midem ekşiyor bu iki bahsettiğim kahvede midem rahat
Yildizlardan Hanımlar balık olarak hangilerini tüketiyorsunuz. Mevsimi gecti nerdeyse çoğunun hic taze balik göremiyorum.
Ebruaymina Yildizlardan ben tüketemiyorum,gebelikten once cok tukedirdim.onun yerine imom kullaniyorum.hanimlar folidoceyi ve imommu ayni anda kullanan varmi.fazla vitamin tüketimi bebekte otizm riskini artiriyormus.devm etmelimiyim
rukiyyee Esraakk bizde 21 haftalık olduk bizimkide belli değil haftaya cuma detaylı ultrasona girecem onla belli olur inşallah
Esraa54 cilekreceli sırt ağrısında bebek pozisyonu nasıl etkili oluyormuş yani bebek ne pozisyonda oluyormuş🤗Ben çok fazla sort ağrısı çekiyorumda ilgimi çekti🙈
cilekreceli Esraa54 bilmiyom sormadım o kadarını ama mesela bazen kaburga kemiklerimde bi ağrı hissediyorum anlık oluyo geriniyo heralde kaburgalarıma doğru diyorum başka neden olabilir 😄
Drnzgn bircivcivannesi bu haftaya kadar pek tavsiyede bulunmaya gerek duymadı çünkü ben aşırı araştırıp doktordan önce davranıp söylüyordum bu hafta bı kaç yiyeceği yasakladı kızımın kilosu haftasına göre ondeymis
escmrk TA1234 bende devlet hastanesine gidiyorum en son ikili tarama için gittiğimde tek söylediği sigara içme oldu. Sağlık ocağındaki hemşire bile daha ilgili