Pasiflora Susamtanem2 siz söyleyince hatırladım evet bende selin hanıma gidiyordum hatta o gün dogumhanede nöbetçiydi ama akşam dogum yaptıgım için kendisi gitti ertesi gün uğramıştı yanıma doğurmuşsun diye :)
Susamtanem2 Pasiflora qbana göre ozeldeki doktorlar samimi degil sana paran için xanm cicim diyrolar ama selin hanım bende de beni ziyarete gelip ebelere bu benim hastam ona göre demişti o kadar mutlu olmuştum ki hala da ederim kızımin göbek adını bile selin koydum doğumuma girmedi ama öncesinde geldi
Yusufaras_11 @MinikMaya mrb ben ilk doğumu mu orda yaptım çok memnun kaldım özelden farkı yoktu tek kişilik odadaydim ve annem doğuma kadar yanımdaydı rabbim izin verirse 2. Doğumu Mu da orda yapmak istiyorum tabi pandemiden dolayı yanıma alırlar mı bilmiyorum Havva Gül Ohan hocaya gidiyorum çok ilgili bir bayan Ayşegül hanım da çok ilgilenmisti
Ceren53 Yusufaras_11 merhaba doğumdan sonrada refakatçi olarak bayanın mı kalması gerekiyor erkek refakatçi almıyorlarmıydı acaba?
Pirayeada Merhaba , bende izmire yeni taşındım doktorları ilgili mi istanbulda hiç tınlamıyorlardı özele gidiyordum.
Susamtanem2 MinikMaya 3 sene önce orda doğum yaprim normal doğum odaları zaten ozellerde bile yok yatış sancı doguj tek bir odada bebek asla sizin yaninizdan çıkmıyor sezeryana bölümünü bilmiyorum tek sıkıntı eşiniz yaninizda kalamiyor sadece doğum sonrası 5 dk izin var