medosegemira Susamtanem2 evet dogum yaptım 1 ay oldu doktorlardan cok memnun kaldım hemsirelerde cok iyi😍
MinikMaya Susamtanem2 ben de ilk basta özel cok istiyordum. Sizin imkaniniz varsa ozeli dusunebilirsiniz. Ben suan calismiyorum esime de yüklenmek istemiyorum o yuzden cigli arastirma ağır basiyor.
Susamtanem2 MinikMaya bende çalışmıyorum imkan var ama ozellerde korkuyorum son anda sezeryana ceviriyorlar diye 😬
baloglu1 Susamtanem2 can hastanesine gidiyorum cnm ben ikinci hamileliğim doktor ve hemşire ebeler çok iyi ilgileniyorlar sağlık sorunu olmadıkça sezeryana almıyorlar daha çok normal doğum bebek ve anne için en iyisi neyse onu yapıyorlar
medosegemira Ceren53 erkek kalıyomu bilmiyorum ben sezeryan yaptım cok iyiydi doktorlar hemşireler falan ben cok memnun kaldım😍
Ceren53 medosegemira teşekkür ederim dopum sonraki kakdığınız odalsr kaç kişilik peki öğrenebilir miyim onu da :)
Susamtanem2 baloglu1 orda irfan bey var belki sizde ona gidiyorsunuzdur çiğli eah den oraya geçti aslında ciglide ki Dr lar çok iyi ve özeller kapıyor eğer irfan neyse Dr unuz eminim sezeryani en son düşünür ama benim hastane ile özel bir problemim var o yüzden irfan bey olmasına rağmen o hastaneye para vermek en son istediğim şey
Susamtanem2 baloglu1 Benin Dr larla ilgili değil hastanenin açılışında yapılan bı haksızlığa uğradım tüm mülakatları eğitimleri geçtim hatta o sırada ilk bebegimi düşük yaptım ama cv sinde hasan aslan yazanlar işe alındı o yüzden o kadar torpili kişinin çalıştığı hakkımın yendiği yere para vermem
Pasiflora Çiğli araştırmada 3 sene önce dogum yaptım cok memnun kaldım cok ilgililer sancı odasında dogum yapıyorsunuz sonra da yine tek kişilik odaya geçiyorsunuz normal dogumsa dogumhane oldugu için malesef erkek almıyorlar
Susamtanem2 Pasiflora bende 3 sene önce çiğli de normal doğum yaptım ama hiç oda değişikliği yapılması zaten sancı doğum ve sonrası hepsi aynı odada olmuştu bebek heo baş ucumdaydi yatak direk çatala çevriliyor orda yapılıyor sizin sezeryan mi oldu Dr unuz kimdi
Pasiflora Susamtanem2 bende sancı odasında dogum yaptım dogumdan sonra yeni temiz bi odaya geçirdiler normal dogum yaptım yatak temizlenmesi gerekiyordu beni de o halde ayakta bekletemezlerdi hemen temiz bi odaya geçirdiler benim doğum yaptıgım odayı temizlediler valla ne yalan söyleyeyim doktoru hatırlamıyorum ebeler dogum yaptırdı zaten nöbet değişim saatiydi
Susamtanem2 Pasiflora anladım bende direk ben kalktım üstümü giyerken bir hasta bakıcı hemen yatağı düzeltti atılacaklari atti 10 dk surmedi çok hızlı bı işlemdi 3 sene önce Mart’ta yaptım bende ama bende çok memnun kalmıştım iki cide de gönlüm oradan yana ama eşimde girsin istiyorum bu sefer çok kararsızım siz yine gidiyor musunuz çiğli ye
Pasiflora Susamtanem2 bende direk hasta bakıcı geldi sağolsun cok yardımcı oldu beni kaldırdı hemen odamı degıstırdıler ben kaldırdıktan sonra diğeri de yatağı toplamaya başladı belki fazla temiz oda olduğu için öyle yapmıs olabilirler şuan farklı bi şehirdeyim ama izmirde olsam direk çiğli araştırmaya gelirdim gönlüm ordan yana cok rahat etmiştim
Susamtanem2 Pasiflora o da olabilir cidden özel de o sistem yok benim doktorum selin hanimdi ama doğuma giremedi şimdi izinde kendisi Cok iyiydi yine oraya gidiyroum seda hanım var o da çok iyi sada Hastanesi’ne ilk gittim tatmin etmedi beni ozellere güvenmiyorum sadece eşimde o anı girsin diye bazen heves edip sonra vazgeçiyorum
Pasiflora Susamtanem2 siz söyleyince hatırladım evet bende selin hanıma gidiyordum hatta o gün dogumhanede nöbetçiydi ama akşam dogum yaptıgım için kendisi gitti ertesi gün uğramıştı yanıma doğurmuşsun diye :)