Öncelikle merhaba anneler ben 8 ay boyunca hergun buradaki doğum hikayelerini okuyarak motive olmuştum şimdi hiç uzatmadan hamilelik ve doğum anlatmak istiyorum şükürler olsun banada nasip oldu
💛İbrahim dorugum💛
Benim bu 2 .Ci bebeğimdi 1 tane daha oğlum var o da 6 yaşında 2.ci kez hamile kalabilmek için çok uğraştım son bı sene boyunca her ay bekledim ama hep hüsranla sonuçlanmıştı pandemi döneminde umudumu yitirmis tim ki o ay sancılar uyku filan hep olmustu her ay adetime 1 gün kala test yaparken o ay yapmadim 8 gün geçtikten sonra yaptım ki muzcizeme hamile oldumu öğrendim neyse uzatmadan
Ben oğlumu premature olarak dünya geldi 4 Aralık’ta evimi taştim herşey yolundaydı sonra c.martesi günü yani 5 Aralık akşam eşimle oturuyorduk bı anda bı sancı ama hayatımda ilk defa böyle bi sancı hissetmiştim çünkü ilk oğlumu sezaryanla doğurdum için sancı ne bilmiyordum neyse biz apar topar hastaneye gittik beni direk doğum odasına aldılar çok şaşırdım hemşirelere ben normal doğum yapmicam neden alıyorsunuz dedim ve onlarda bana merak etme sadece bakicaz dediler neyse beni masaya aldılar ebe direk bana senin 4 cm aciklin var dedi ve ben şok çünkü daha doğuma 1 ay var korktum beni nst bağladılar ve dr bana bebeğin kalbinde sorin var dedi ozman çok korkmuştum bu gece yat eğer duzelmese sabah sezaryana alırım dedi ben neyse biz odaya çıktık ciğer geliştirici iğne filan oldum sonra bı anda benden bişey geldini fark ettim ebeyi çağırdım ve ebe bana bı pet verdi suyumun gelip gelmedini anlamak için dedi 1 saat sonra ebe pede baktı ve senin suyun geliyor dedi ama ben nasıl ağlıyorum Dr bana sabah acil sezaryana alicam seni dedi ben hem korkuyorum hem ağlıyorum hemde daha bebeğimin çantası bile hazır değil benim lousalim bile alnmamisti ben tamda o hafta içi kendim için cikicaktim alışverise neyse sabah oldu beni aldılar amliyataneye spinal oldum sonra bı baktım ki bebeğim aliyor bana sadece 3 dkkika gösterdiler sonra bebeğimi kuveze aldılar ben odaya çıktım Dr burda yeterli solunum cihazı yok bebeği başka hastaneye sevk edicez dediler sonra o gün kafama koydum bı an önce yurucem gazı filan çıkarıp sabah eve gidicem die öylede oldu bu arada. Benim ilk sezaryanimda tam 3 defa açılıp. Dikildim ama oğlum için mecburdum tam 41 gün yatı oğlum kuveze sonunda çıktı şuan yanımda Allah’a şükür ve ben 41 gün boyunca premature bebek hakinda okumadim kitap okumadım arastirmadim hiç bişey kalmadı ama şuna şükür herşeyi Atlatik Rabbimden dilerim ki sizlerde bı an önce sağ saglim evlatlarıniza kavuşun rabbim olmayan ve isteyen herkese de evlat nasip etsin uzun oldu kusurabakmayin sormak istediniz ne varsa hepsini cevaplaya bilirim 💛