hayalimanne Herkese merhabalar kıymetli valideler ve hamişler… Normalde 23 Şubatta adet günüm, hamilelik belirtileri var, bugün test de aldım ama sonuç vermedi. Yarın hastahaneye kan testi için gitmek istiyorum. Adet gecikmesini beklemeden.. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim🌸❤️ Minikler sağlıkla gelsin 🙏
byzza16 hayalimanne bence pazartesiye kadar bekleyin eğer varsa o zaman daha net sonuç alırsınız. Testi de erken gebelik testi yapabilirsiniz ben adete 6 gün kala ogrenmistim
sehrengiz_8 hayalimanne bekle canım ben de iki gün önce hormon testi yaptırdığımda doktorum gebelik testi de yaptırdım negatif geldi benim adetim de 23 Şubat belki sana faydası olur
Mervekaynak hayalimanne okadar erken kanda da belli olmaz en az 1 hafta adet gecikmesi gerekiyor belirtileriniz çok istediğiniz için psikolojik de olabilir bende yaşadım aynısını Adet gecikmeden kendinizi yine de beklentiye sokmayın
hayalimanne Senayyalcin şöyle ki, test hiçbir sonuç vermedi. Ne çift çizgi, ne de tek.. Belirtileri ise, mide bulantısı, halsizlik, göğüs ucu hassaslaştı, karın kasık ve bel ağrısı… Çok istiyorum umarım nasip olur🙏❤️
hayalimanne byzza16 adetime puan normalde 4 gün var, erken hamilelik testi bugün aldım ama bir sonuç çıkmadı… Beklemek çok zor😔💕
Senayyalcin hayalimanne Umarım olur siz emin olmak için yine de bi kan testi Ya da erken gebelik testi yapın ben de inanılmaz göğüs hassasiyeti olmuştu öyle anlamıştım hamile olduğumu umarım istediğiniz gerçek olur🌸
Asyamira hayalimanne almış olduğunuz test bozuk olabilir öyleyse. Tavsiyem erken gebelik testi ile önce bakmanız, adetiniz yaklaşmış zaten. Normal testlere göre biraz daha pahalıdır ama daha hassas testler. Sonuca göre de kan verirsiniz nasipse. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın, hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🙏😍☺️
Aysenrr20 hayalimanne canım seni çok iyi anlıyorum ama bence adetini bekle. Sonra adetin olunca daha büyük bi hayal kırıklığı oluyor. Ben yaşadım kan testi verdim hastanede eve geldm o günün akşamı adet oldum büraz bekle bence biliyorum beklemek zpr ama
Madinanin-Annesi hayalimanne kuzum o gecikmedende dolayi ola bilir.Uzmek istemem seni hic ama sen genede kan ver ama boyle erken degil bekle bir az hic olmazda 1hafta bekle insAllah diledigun gibi olur
Eliiiiiiffff hayalimanne canım bence geçmesini bekle ben 4 gün geçmişti erken gebelik testinde çok silik bir çizgim vardı
hayalimanne Asyamira konuyla alakalı hiçbir bilgim yoktu. 15₺ civarı bir test aldık, onu bulabildik bugün sadece. Olmazsa yarın bir test daha alır sonuca göre giderim. Teşekkür ediyorum 🥰💕
hayalimanne Aysenrr20 ondan da çok korkuyorum. Hayal kırıklığı yaşamaktan.. Dualarda buluşalım lütfen 🦋💕🙏
Edali87 Aysenrr20 zaten ne zaman test yapsan ya da hastaneye gitsen hemen regl oluveriyor 😒 oyuzden artik yapmiyorum eskiden kadınlar test mi biliomus olan olunca anlıyorlar
Aysenrr20 hayalimanne hayırlısı diye dua et gerçekten. Acele etmeyin. Allahtan hayırlısını isteyelim hanımlar. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin Allahım hepimize
Bfduam Eliiiiiiffff 4 gün sonra bile öyleyse adet gününde negatif mıydı, yaptınız mı? Yavrunuz hayırlı olsun bu arada.
Eliiiiiiffff Bfduam canım ben öncesinde yapmadım ama yapsam da çıkmazmış yaptığımda çok küçüktü değerim azdı. Teşekkür ederim hayırlısıyla size de nasip olur inşallah 🥰