MistarShiki Merhaba kızlar ben 15+1 haftalık hamileyim birşey yedigimde çok rahatsız oluyorum midem şişiyo pek bişey yemesem de 5 kişilik yemiş gibi oluyorum 🙈 sizde durumlar ne ?
Faziletttt MistarShiki mide bulantısı biraz azaldı bugün kontrolümüz vardı %90 erkek dedi 13+5 günlük hamileyim
Sezen07 MistarShiki bende 16+3 bende de aynı durum var azcik yiyorum doyuyorum ama hemen şişlik oluyor demek ki normal 🐼🌹
istanbulluanne MistarShiki Al benden de o kdar hamileligmn basından beri hic midem falan bulanmadı ama normlde yarm ekmekten fazla yiyen ben smdi ekmek dahi yiyemiyorum hic sürekli midem patlıcak gibi 😏
MistarShiki Faziletttt hayırlı olsun canım 🌞 allah sağ saglim kuçagimiza almayı nasip etsin bizim cinsiyet 60%kız a benziyor ama henüz 100% değil 😁
MistarShiki Faziletttt inşalah oğlum var bide kiz olsun 😁allahin taktiri kısmet neyse sağlıkli olsun önemli olan o 🤗
MistarShiki istanbulluanne benimde midem hiç bulanmadı kusmadım 😁 hep mide sorunu sizin cinsiyet beli mi ? 😁
istanbulluanne MistarShiki %60 kiz dedi ama göstermedi yatis pozisyonuna göre diyorum dedi cuma randevum var insalh gösterir bu sfer 😊 sizin ?
Aydankaya Benim dogmda naspse 8 kasımm gözüküyoo 17+6 haftalgmm 3 kere benzetti kıza net bişy yolk ama hiç kişo almdm. 1 kiloo almşm
MistarShiki Aydankaya Allah sağ sağlam kuçagina almayi basıp etsin canım 🙏 ben şimdiden 2 kilo altmışım bile 😁
HaleHosgor MistarShiki merhaba bende 17+5 haftalık hamileyim kız annesi olucam inşallah bende aynı durumdayım aslında çok sık açılmakta başladım ama senin gibi midem hemen doyuyor şişiyor rahatsız oluyorum 🙂
MistarShiki HaleHosgor evet canım ya cok kötü ben şeker hastası olduğum için sık sık küçük öğünler yiyorum yine aynı sorun 🙈
Aydankaya esrmhmt benmde 17+6. 8 kasm gzkyo valla benmdeee 3 tür gidiyorum kıza benzetyoo ama kesin degl 13 de gtcm inşljh kesn belli olrrr