Leyla1295 Merhaba kizlar, kaçıncı haftadasınız ve bebişiniz kaç kilo? Bende 29 haftalık bebiş 800 gram doktorum az dedi, sizde nasıl merak ettim🌸
esraizmirli Leyla1295 29+4 te 1452 grdı benim ama herkesinki aynı olacak diye bir kaide yok canım bneim doktorum kilonun genetik oldugunu söylüyor
Alperefet Leyla1295 canım pardon şimdi baktım 26. Haftaymış o 29 da 1380 miş karıştırmışım kusura bakma
esraizmirli Leyla1295 ben günlük şöyle besleniyorum kahvaltıda muhakkak 2 yumurta kaşar zeytin birde yeşillik yiyorum ara öğünde ceviz badem yiyorum biraz zaman geçince yoğurt yiyorum birde daha sonra meyve yiyorum portakal muz muhakkak yiyorum 6 da yemek yiyorum genelde ıspanak pırasa brokoli tarzında haftada 1 2 kez et 1 kez balık yiyorum gecede pekmezle süt içiyorum birde muhakkak maden suyu içiyorum hergün ☺️
Babymod Leyla1295 benimde 28+1 1150 Gr 30+1 1515 Gr çıktı doktorum gayet iyi dedi ama haftayla uyumluysa takılma canım. Ben bol yoğurt peynir ıspanak ceviz ve protein tüketiyorum
mrskorkut En son 28+4 de gitmiştim 1.205 gr demişti doktorum şimdi 31+5 de gideceğim bakalım kaç olmuş bizim kız 🥰 ama gayet beklenen aralıkta cıkmış maşallah sizin bebişniz de 🧿 Allahım sağsalim kucaklarımıza kavuştursun 🤲🏼😍
Alinamoms Leyla1295 minyon bir bebek olucak belki de 😊 zayıf demek sağlıksız demek yada minik olucak demel değil ki belki uzun ince bir kız olucak.
burcu_izmir Leyla1295 28+4de 1481 gramdık, 31+0 olduk kaçız şuan bilmiyorum, haftaya cuma kontrolümüz var o zaman öğrenicem 🐣
Leyla1295 Sevdanurr4 yumurta yiyemiyorum canım ya, yoğurt felan da ancak sabahları azcık mecburen tüketiyorum
burcu_izmir Leyla1295 inşallah 🙏🏻 her bebiş kendine özel 🌸 kilosu az çok değil sağlıklı referans aralığında olsunlar da, biz biraz önden gidiyoruz mesela. Doktorum hem erkek bebek hem de genetik dedi (eşim de ben de iri olunca) 🙈 Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah 🥰
Leyla1295 esraizmirli ben hiç ara öğün tüketemiyorum, canım hiç bir şey çekmiyor, sadece uyumak istiyorum🥺
Defneprensesannesi esraizmirli ben sizin yaptıklarınızın cogunu yapmıyor düzenli yapmıyorum hatta muz kaşar meyve hergun yiyorum ama yumurta yeşillik ceviz pekmez süt hergun yemiyorum arada bir bebklerimiz hemen hemen aynı kiloda benimki 30+5te 1574 gram gelmişti yemeyle cok alakası oldugunu zannetmiyorum genetik doktorlar bile soyluyor benim eşim 4 kiloya yakın dogmuş ben ne kdr dogmuşum bilmyorum ama kesin bende tombul dogmuşumdur🤭