Kbrgnca Betulnuri bazı bebekler piyanoya basmıyor her bebeğin ayrı ayrı dikkatini çekiyor.ben yakın bir arkadaşıma söyledim fisher price jimnastik merkezi oyun halısı diye geçiyor:))ayakta da kullanabiliyor.hoşuma gitti.sesli başka oyuncakları da var
Haticearen Betulnuri anladım canım ben çok kullandim bı sıkıntı da olmadı artı gibi bide dolap dan satış yapan anneler gerçekten çok tatlı ilgili hediyesiz ürün almadım nerdeyse o yuzden tavsiye ederim
seday93 Lady-pnkk aynı yeri tutmaz canım pusette bebek daha sıkışık duruyor ana kucağında dilediği gibi sallanıyor önü açık puset gibi üstü kapalı değil aynı işlev olmaz bence ☺️
Gizmolata Betulnuri yani ben bir eğitimci olarak tavsiye ediyorum, hatta şu altı piyanolu olanlardan, ayaklarıyla yaptıklarını keşiflerini izlemek çok keyifli, ben yeni doğum yapan arkadaşlarıma hep hediye olarak alırım🥰
seday93 Betulnuri bence ikisinide almalısın ikisinin işlevi farklı canım. Puset sana lazım arabaya koyarken taksiye koyarken doğumda hastane zorunlu istiyor bir çok hastanede benim hastanemdede zorunlu pusetle çıkarmak güvenliği için bebeğin. Yani ikiside lazım
Gizmolata Betulnuri yetiyor canım zaten dönmeye başladıktan sonra durmuyor içinde o halıda en fazla duracağı 1-2 ay zaten sonra gezmeye çıkıyorlar keşfettikçe sürüne sürüne 😂
irorkay Betulnuri ben de eğer yakalayabilirsem alacağım bime gelenden. Ev tipi ana kucağı da aldım ikisinin yeri ayrı bence
irorkay Betulnuri canım üzeri renkli oyuncaklı oluyor ben titreşimli ve müzklisini aldım bondigo markası netten bakabilirsin 😍
Haticearen Srknsmghttps://www.tutumluanne.com/ da tavsiye ederim canım ürün aldım anneden anneye temiz ürünler var