Betulnuri Kızlar bime gelen oyun halısından almayı düşünüyorum kaynanamda ana kucağı alacaksan ondan alma aynı işlevi görüyor diyor.. Bilemedim sizce de ikiside aynı işlevi görüyor mu??
Dyguklc Betulnuri oyun halisi dediginiz su ustunde cjngirak falan olan degil mi ben ondan sldim o ladar guzel ki ve bebegi oyalayacagini dusunuyorum ana kucagi da ayri islevi var mesela mutfaga gittigimde ona yatiririm uyuyacaksa sallama ozelligini kullanir oyle oyalarim diye dusunuyorum ikiside alma imkaniniz varsa ayri ayri bence gerekiyor
Gizmolata Betulnuri oyun halısı çok gerekli bişey canım bir müddet sonra bebeğin yerde onunla oynarken yuvarlanmaya başlıcak, sonra sürünme emekleme, bunlara geçişi hızlı ve kolay olucak ana kucağı dedğinde öylece mum gibi oturucak çocuk
Meriiii9 Betulnuri Almısken e bebekten piyanolu oyun halılarından alın ben onlardan aldım bebekler daha guzel oynuyo onla ındırımde suan hatta
Gizmolata Betulnuri yani ben bir eğitimci olarak tavsiye ediyorum, hatta şu altı piyanolu olanlardan, ayaklarıyla yaptıklarını keşiflerini izlemek çok keyifli, ben yeni doğum yapan arkadaşlarıma hep hediye olarak alırım🥰
Meriiii9 Betulnuri yani eger bulabilirseniz Bi tık buyuk olsa daha iyi olur altındaki mat biraz kucuk onun dısında Bi sıkıntı yok ben zaten o martın ustune ince bişey sererim oyle kuru kuru yatırmam ustune
Kbrgnca Betulnuri bazı bebekler piyanoya basmıyor her bebeğin ayrı ayrı dikkatini çekiyor.ben yakın bir arkadaşıma söyledim fisher price jimnastik merkezi oyun halısı diye geçiyor:))ayakta da kullanabiliyor.hoşuma gitti.sesli başka oyuncakları da var
Lady-pnkk Peki ana kucagi yerine puset kullanilir mi ben puset aldim bide ayri ana kucagi alsam mi diye dusunuyorum
Betulnuri Lady-pnkk diğer içimdeki soruda buydu biliyor musun 😂 almak sorun değil ama ben kiracıyım ve benim yerim yok
seday93 Lady-pnkk aynı yeri tutmaz canım pusette bebek daha sıkışık duruyor ana kucağında dilediği gibi sallanıyor önü açık puset gibi üstü kapalı değil aynı işlev olmaz bence ☺️
Haticearen Betulnuri canım bu tarz şeyleri 0 almak zorunda da değilsin ben 2 sınide dolapdan alidm gayet temiz di oyun halısı da piyanolu bence el ve motor gelişimi için gerekli gördüm ana kucağı da iş yaparken.oynar içinde die.dusundum emniyet kemeri falan var
Betulnuri Haticearen ya ben hiç kullanmadım dolap tarzı uygulamaları beğenmezsem iade sıkıntısı çekmekten korkuyorum
Lady-pnkk Betulnuri ayni durumdayiz canim bende kiraciyim evim kucuk gereksiz seyleri almak istemiyorum
Haticearen Betulnuri anladım canım ben çok kullandim bı sıkıntı da olmadı artı gibi bide dolap dan satış yapan anneler gerçekten çok tatlı ilgili hediyesiz ürün almadım nerdeyse o yuzden tavsiye ederim