YagmurEmrah35 Animes bende ona çok dikkat ediyorum yeterince herkesin kendine göre kaygısı var birde olumsuz hamilelik olumsuz doğum hikayeleri insanı daha çok etkiliyor.
YagmurEmrah35 ysmn_kck17 al bende o kadar kimisi dünya yansa umrunda değil hiç hamile demezsin maşallah🥰
Duygu_b123 30.haftaya girdim her geçen gün daha da kaygılanmaya başladım ilk hamileliğim acaba nasıl doğururum ya da sezeryan olurmuyum olursam dikisler canımi çok yakarmı gibi allah insallah bi avazda kurtulmayı nasip etsin herkese 😂
YagmurEmrah35 Duygu_b123 maşallah canım çok az kalmış kavuşmanıza inşallah sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına 🥰
YagmurEmrah35 Birde ilk gebelik çok daha zor sanırım hamileyken başınıza ne gelicek bilmiyorsunuz doğumda başınıza ne gelicek bilmiyorsunuz.insan bilmediğinden korkarmış benimkide o hesap 😌
Sbry45 Benimde ilk gebeliğim 5. Haftam düşükten korkuyorum acaba bulantım ve kusmam olur mu diye korkuyorum kaçıncı haftada oluyor
YagmurEmrah35 Sbry45 valla canım ilk başta bende ondan korktum ama aman aman olmadı çok şükür bünyeden bünyeye değişiyor tek tavsiyem bol su tüket🥰
YagmurEmrah35 Duygu_b123 sanada bol su tavsiye ediyorum gerçekten hayat kurtarıyor tek sıkıntı bol wc 🤦🏻♀️ ama kusmaktan miğde bulantısından iyidir☺️
Duygu_b123 Sbry45 insallah ama sen bana bakma bünyeden bünyeye değisiyor gorümcemde hamile bir kere bile kusmadı 5. Ayına geldi çok rahat bi hamileliği var 😂
Sbry45 Duygu_b123 benim midem normaldede çok hassas kokuya karşı falan herşeyden tiksinirim midem bulanır hemen aslında kokrum o yüzden doktor 6. Haftadan sonra başlar dedi
Duygu_b123 Sbry45 bence kisiden kisiye degisir ben hamile oldugumu bilmiyodum kahvalti edicekken zeytin bozuk gibi kokmustu istifra etmeye o zaman basladim sonra test yaptim negatif cikmisti yani cok erken basladi benimki …😂
Tubisanne Kızlar siz de gerindiğindiz zaman bebeğin olduğu yerde bir his duyuyor musunuz bu zararlı mı ? Yaşayan vardır mutlaka -14.5 im-