vitamininannesi92 İyi akşamlar herkese, Aşılama ile ilgili fiyat araştırması yapıyorum ama internette pek bilgi yok. Yaptıran annelerimiz nerelerde ve ne kadara yaptırdınız? Bazıları aşılamaya para vermektense tüp bebek öneriyor? Bu konuda düşünceleriniz ne?
Piremses0 vitamininannesi92 ben yaptırmadım ama yaptırıcam aşılama 2500 iğnem 700 çatlama iğnesi 100 TL miş
BorasMom vitamininannesi92 ben bursa’da doçent alanında uzman bir doktora yaptırdım Özel hastane de çatlama iğnem 120 tl idi aşılama 1500 tl bir de hastaneye 300 tl yani toplam 1920 tl geldi benim ve ilk seferde tuttu çok şükür ☺️ Doktor çok önemli aşılama tüp bebek alanında iyi doktorlar bulun
vitamininannesi92 Piremses0 teşekkür ederimm cevaplarınızz içinn 🙏🏻 İnşallah güzel haberler alırsınıızz 🎈🎈
vitamininannesi92 afrasil öncesinde bir şart var mı şehir hastanesinde. Hani devlette tüp bebek için öncesi 2 kere aşılama yapılmalı diyorlar ya. Bunda var mı öyle bi şart. Bu ay femera kullandımm bakalım femerayla olmazsa önümüzdeki ay aşılama yapayım diyorum
d-b_2019 BorasMom eşinde varikosel vardı ilaçla düzeldi bende kist var 1 senedir olmuyor 1 ay sonra kontrole gidicem aşılama istediği mi söylesem bu şartlarda yaparmı acaba siz hangi şartlarda oldunuz acaba yani problem neydi olmuyordu da aşılama yaptılar acaba
vitamininannesi92 BorasMom yaaa ne güzell ☺️☺️Rabbim sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Doçent olmasına rağmen doktorunuz, size verilen fiyat çok güzelmiş. Bizlerde güzel haberler alalım inşallah 🙏🏻
BorasMom d-b_2019 ben 3 yıldır evliyim ama bebek düşünmüyordum normal rutin kontrole giderken polikistik over hastasıyım biraz kilo verdim sonrada doktorum yaşım daha gençken(27 yaşındayım ☺️) bebek düşünmem gerektiğini söyledi sonra 1 seneye yakın korunmadım zaten pkos olanların genelde normal bebek sahibi olamıyorlar sonra yumurtamın büyümesi için ilaç verdi sonrada çatlama iğnesi ve aşılama direk çatlama iğnesiyle hamile kalan çok insan var aşılama sadece arttırıyor oranı umarım kısa zamanda sizde iyi sonuçlar alırsınız☺️
afrasil vitamininannesi92 kac senelik evlisiniz . Ben aradım 1.5 senelik evliyim hiç korunmadim gebelik olmadı aşılamaya basvurmak istiyorum dedim onlarda bana adetin 2. Günü infertilite bölümüne gelmemi söyledi esiminde tahlil sonucunu götürcem . Esimde ve bende görünürde sorun yok esimde vardı düzeldi . Film cektirmedim aşılama yapmadan cekiyolar zaten . Bende geçen ay femara ve igne kullandım yumurtam zamaninda çatlamadı bu ay sadece femara kullandım 2 tane yumurta vardı bakalım
vitamininannesi92 Bbtl34 yaa sizinde çok güzelmiş fiyat. Hep 2000 üzeri gördüm şimdiye kadar. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🙏🏻
Bbtl34 Benim yumurtalıklarım güzel büyüdüğü için iğne falan vermedi doktor famara kullanmıştım iğneye gerek duymadı doktorum🙂
vitamininannesi92 afrasil ben 2,5 senelik evliyim ama 1,5 sene korundum bebek olayı 1 senedir gündemimizde. Bakalım özellerden bulamazsam bende devlete sorayım
BorasMom Nehirimmm06 Bursa Yıldırım Doruk hastanesi Doçent Muzaffer Temür instagram’da var araştırmak için ☺️
Nehirimmm06 BorasMom detaylı ultrason yaptırmadınız sanırım memnun kaldınız mı diye soracaktım ben ikili taramada memnun kalmadım da
ogrencianne35 BorasMom bende Muzaffer beyin takibindeyim ❤ kendisi çok ilgili , güler yüzlü , herşeyi tek tek açıklıyor 😇
Nehirimmm06 ogrencianne35 sizinle tartışmıştık Muzaffer beyle alakalı ama :) soru soracaktım siz detaylı ultrason yaptırdınız sanırım memnun kaldınız mı ben Ersin beyden ikili taramada memnun kalmadım bana rahminde perde var dedi kendi doktorum yok dedi cinsiyetine kız dedi erkek çıktı herseyi yanlış söylemiş şimdi korkuyorum onda detaylı ultrasona girmeye