Malidlgz TunarinAnnesi Amin inşallah sende k çizgiyi görürsün görürsen haber etmeyi unutma merak ederim aklım kalır sende 😍
TunarinAnnesi Elifkylc Defnealya_ Azramina21 aytn123 Aysegulmanastir Elffnur Bebegiminannesi_ Sedamurat Pcoslubiranne portakalcice Erez Azramina21 Malidlgz Aysegulmanastir Kızlar + görenler 😍 el kaldırsın 🙏+ demek gebelik pozitif demek
Malidlgz TunarinAnnesi canımsın hadi gözün aydın çok şükür dualarımız kabul oldu Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿♥️🙏🏻
Sedamurat TunarinAnnesi hayırlısıyla inşallah al güzel sonuçları adet günü test yaparsın kan testide yaptır kesin sonuç 🥰
TunarinAnnesi Elffnur baya koyulaşıyor gitdikce 23 adet günüm 17 falan kan veririm İnşAllah 23 bi daha test yaparım 🥰
Elffnur TunarinAnnesi ben daha kan testi vermedm canım bir hafta olucak öğreneli erken testle öğrndm bu hfta gidicem bende doktora keseyi görürm dedm ondan acele etmyrm ☺️
TunarinAnnesi Elffnur hcg 2 kat artigi gunun uzerinden 1 hafta gecsin got keseyi net gorursun InsAllah benim dr oyle demisdi
TunarinAnnesi Malidlgz Allah razi olsun Kuzum bide. Kan da gorsem InsAllah darisi tum bekleyenlere InsAllah ❤️🤲
Aysegulmanastir TunarinAnnesi canım ben de gördüm, inşallah hamilesindir 🙏🏻❤️ Kan testini de verirsin haftaiçi, güzel haberlerle gel🙏🏻❤️
Elifkylc Bende pozitif gördüm sanki kuzum adetine kaç gün kalmıştı ❤️❤️❤️❤️ Rabbim seninde yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasınnn