-Cansu- Minikkoalaveannesi canım banada 13 haftada kıza benzediğini ama kesin olmadığını söyledi cumartesi tekrar gidicem bakalım inşallah busefer net bişi derler🤗😍
elcindefne Minikkoalaveannesi ben fetal dna ile öğrendim 12. Haftada. Fakat dün tam 13 haftalıktım ve doktorum net gördü dün kızımı :)
Mesudeuysall Zeynep_yvz inşAllah ya eşiminde benimde gönlümüzde kız vardı Yinede Rabbim sağlık sıhhatle versin kucağımıza inşAllah💜😍
kirmiziprens Minikkoalaveannesi bana 12 haftalıkken kıza benziyor demisti 16 da gittim kesin erkek dedi o haftalarda degisebiliyormus sizinkinin soylememesi daha iyi olmus cunku insan ister istemez kendini hazirliyor
kirmiziprens Minikkoalaveannesi amin Rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin ben hep kız hissediyordum oğlumda 1 senedir kız kardeşim olucak ismide şu olucak dedigi icin sanirim doktor oyle soyleyince biz kendimizi hep kıza hazırlamışız erkek duyunca insan bi şaşırıyor
Seda-34 Minikkoalaveannesi 13+3 de gittiğimde kesin erkek dedi. Belki bir kaç gün önce de gitsem söylerdi çünkü ondan önce 9 haftalık gitmiştim.
emiras59 Minikkoalaveannesi yeğenim kendini 6. Aya kadar göstermedi 😂 inşallah sizinki erken gösterir 😋 kız bu arada ☺️