Minikkoalaveannesi Arkadaşlar bugün kontrole gittim doktor daha erken olduğunu söyledi. Öğrenen arkadaşlar var mı ya da yorumlayabilicek☺️😁
Huzurmelegim_28 Minikkoalaveannesi bende gittigimde kizda olabilir erkekde dedi gittigimde 13+2 di simdi 14+5 olduk ben tekrar kontrole gidene kadar 17 olucaz ozman soyler heralde artik 2hafta daha bekliycezz👼👼
Songul606_ Minikkoalaveannesi Merhaba Bende 12 haftada öğrendim ayrımı erkek dediler 16 kesin erkek olduğunu öğrendim benim doktorumda erken demişti ama baktığında gördü
Mlk8 Minikkoalaveannesi ilk bebegimde 10 haftalik öğrendim şimdi 2.hamileligim 12 haftalikken ogrendik😃
ilaydamucizem Ben 12 haftalıkken ikili tarama testinde kız gibi dedi. 13 haftalık ken sonuçlarımı almaya gittim o zaman kesin kız dedi
Minikkoalaveannesi ilaydamucizem Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin😍 ben ikili istemedim ultrasonda da doktorum bu haftalarda değişik gösterebilir dedi 16 da tam netleşir dedi birşey söylemedi 😁
Cigdemss Ben 12+4 te öğrendim. Yüksek ihtimalle erkek demişti . Erkek. Genelde erkekler daha erken haftalarda belli oluyor. Ama kız çocukları daha ileri haftalarda netleşir
Minikkoalaveannesi Cigdemss Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bakalım ben ne zaman ogrenebilecegim 😁
pelinno Erkek gibi ama kesin bişey demeyeyim dedi banada :) Nifty testini yaptırdım ikili tarama yerine orda belli olacak cinsiyetide bekliyoruz🙏
Minikkoalaveannesi Huzurmelegim_28 hakkınızda hayırlısı olsun aslında evlat fark etmez ama insan merak ediyor 😁
Zeynep_yvz Mesudeuysall sizinle ayniyiz bizde 13+4 duz bende 12 haftalikken gittim kiz dedi ins degismez 😊
_Elifffffff_ Minikkoalaveannesi bende 12+6da ikili testte öğrendim canm doktorum söylemez aslında 16. Haftada söylerdi ama ben ısrar edince söyledi %70erkek dedi bir daha ki kontrolümüzde netlesir çokta itimat etmek gerekmiyor küçük haftalarda tahminler değişebiliyor
Mesudeuysall Zeynep_yvz inşAllah ya eşiminde benimde gönlümüzde kız vardı Yinede Rabbim sağlık sıhhatle versin kucağımıza inşAllah💜😍